Jump to content

Moto Zajednica

Kosta86

Članovi
  • Broj tema i poruka

    224
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    YZF R6

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Kosta86's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

122

Reputacija u zajednici

  1. Steering damper- amortizer volana Hyperpro CSC u kompletu sa nosacima za kacenje na motor. Mislim da je za Hondu CBR 600. Cena dogovor. 063/608-789 Kosta
  2. Imam malo pocket bike koji je stajao par godina. Zaboravio sam da li je slavina zatvorena kad stoji vodoravno (-) ili kad stoji uspravno (|).
  3. Dosta je bolje. Otpustili su ga iz bolnice sa rehabilitacije i nastavice od kuce da dolazi na rehabilitaciju.
  4. U moje ime i ime BJBikers zajednice pozivam sve ljubitelje motora i moto trka da ovog vikenda dodju na stazu Navak u Subotištu iz dva razloga. Jedan razlog je taj sto se u Nedelju 09.06. odrzava Endurance Trka koja će biti izuzetno zanimljiva jer se takmici veliki veliki broj poznatih imena u domaćem motociklizmu kao sto su Dragoslav Perišić Kule, Nenad Petrović Šone, Goran Stojanović Mrsi, Danilo Mladenović, Miloš Mijailović i mnoštvo drugih. A drugi još važniji razlog zbog koga bi svi trebali da dodju na stazu Navak je taj da ćemo u Subotu i Nedelju 08.06. I 09.06. od 10:00-17:00 sakupljati novčanu pomoć za lečenje Dalibora Miletića koji je imao težak pad, trenirajući upravo za ovu Endurance trku, na stazi Serres u Grčkoj i koji se još uvek nalazi u bolnici u Grčkoj u veštački induciranoj komi zbog težine povreda glave koje je zadobio pri padu. Još jednom molim sve ljubitelje motora i sve dobre ljude da dodju i podrže akciju. Budimo humani jer naše malo će Dači značiti mnogo.
  5. U moje ime i ime BJBikers zajednice pozivam sve ljubitelje motora i moto trka da ovog vikenda dodju na stazu Navak u Subotištu iz dva razloga. Jedan razlog je taj sto se u Nedelju 09.06. odrzava Endurance Trka koja će biti izuzetno zanimljiva jer se takmici veliki veliki broj poznatih imena u domaćem motociklizmu kao sto su Dragoslav Perišić Kule, Nenad Petrović Šone, Goran Stojanović Mrsi, Danilo Mladenović, Miloš Mijailović i mnoštvo drugih. A drugi još važniji razlog zbog koga bi svi trebali da dodju na stazu Navak je taj da ćemo u Subotu i Nedelju 08.06. I 09.06. od 10:00-17:00 sakupljati novčanu pomoć za lečenje Dalibora Miletića koji je imao težak pad, trenirajući upravo za ovu Endurance trku, na stazi Serres u Grčkoj i koji se još uvek nalazi u bolnici u Grčkoj u veštački induciranoj komi zbog težine povreda glave koje je zadobio pri padu. Još jednom molim sve ljubitelje motora i sve dobre ljude da dodju i podrže akciju. Budimo humani jer naše malo će Dači značiti mnogo.
  6. Svaka cast za slike Ivane. Konacno slike iz drugog ugla. Suv kvalitet.
  7. Al ste ga nastelovali pa gde bas pored dede i aresa da nas stavite
  8. http://www.motorcyclespecs.co.za/model/suzu/suzuki_gsxr750 06.htm
  9. Sledeci put prisustvuj sastanku kolega.. 600 klasa <750cc 1000 klasa >750cc
  10. Najbolje napravite temu Najbolje napravite temu na forumu koja bi sluzila bas za uparivanje ljudi koji bi zeleli da voze a fale im vozaci
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja