Jump to content

Moto Zajednica

yubilly

Članovi
  • Broj tema i poruka

    164
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu yubilly

  • Rođendan 17.09.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Ugljevik; RS; BiH
  • Motocikl
    Honda CB600F Hornet PC36

Poslednji posetioci profila

2436 profile views

yubilly's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

42

Reputacija u zajednici

  1. Bio sam samo u petak i mogu vam reći da je ovo bio izuzetno prijatan comeback!
  2. Svaka cast Bratuncani!!! Kao i svake godine provod je bio fantastican, Drina cista a ekipa do jaja!!!
  3. Pozdrav!!! Evo mene opet

    1. Marko1995

      Marko1995

      Dobro dosao opet!

  4. Posle ovakog skupa malo je cijela knjiga da se saberu utisci ali cu ukratko da se zahvalim domacinima na srdacnom doceku. Ja sam u kamp dosao u petak popodne, napravio kucu (raspakovao sator) i shvatio da mi je usput spala vreca za spavanje sa motora, domacini su mi iste sekunde pritekli u pomoc tako da sam se snasao. Iste veceri sam se sreo sa starim drugarima a i upoznao nove. Preipremali smo pileci paprikas i uz pivce ispredali price do kasno u noc (SAVRSEN DAN) U subotu je sve bilo u duhu pravog moto skupa na kome se iskupljaju pravi ljubitelji moto manifestacija, nije bilo preglasne muzike, pucanja i turiranja u nedogled, bajkerske igre su bile veoma zabavne i atmosfera na visokom nivou. Ponovo se jelo i pilo cijeli dan i skoro cijelu noc U nedelju smo dobili kaficu i dorucak, pozdravili se sa drugarima i krenuli svako svojoj kuci po idealnom danu za voznju. Za kraj zelio bih da pozdravim Baneta Sarca sa porodicom, Pirketa, Dzindzu, Ivanu, Jelenu, Branka, Dedu, Chuleta (ako opet nisam zaboravio nadimak) Bucu, i sve ostale koji su mi ucinili ovaj vikend nezaboravnim!!!
  5. yubilly

    Honda cb 500

    evo imate i preporuku
  6. yubilly

    Honda cb 500

    Honda cb 500 je 1996 godiste i presla je 50 000, ima nove gume i tek je registrovana na BiH tablama. Remus original, karbonski retrovizori... Cijena 1800 eura
  7. Ima veze! I to sam htio da navedem ali sam mislio da je to stvar ukusa a o ukusima ne treba rasprevljati, medjutim nasao sam kljuc tog problema. Osoba koja postavlja binu tj. ozvucenje obavezno se samopostavi u ulogu DJ-a jer je to, zaboga, njegova mikseta (ili njegovog gazde, svejedno) a njegov spektar poznavanja rok muzike je upravo toliki : AC/DC, ZZ Top, Atomci i Divlje jagode i onda se on uzivi pa odvrne do daske.
  8. Zamolio bih sve organizatore moto skupova da malo povdu racuna o ovoj problematici. Svaki put kad dodjem na susret susrecem se sa istim problemom a to je preglasna muzika (govorim o terminima pre koncerta tj u pre i popodnevnim casovima). Ja na susrete ne idem zbog muzike nego zbog druzenja i prijatelja koje vidjam samo na susretima (vjerujem da ce se vecina sloziti sa mnom) ali ja sa drugarima ne mogu da progovorim od preglasne muzike. Ako je to nacin da se privuce masa ljudi moram da vas razuvjerima da to ne pije vode, ko je mislio da dodje doci ce i bez toga a ako je to nekakav obicaj moram reci da je bas bzvz. Eto, pozz
  9. Zurka je ponovo uspjela! Zahvaljujemo se svim klubovima i solo gostima koji su dosli. Zahvaljujemo se bendu "Gnijev anjdela" koji su napravili paklenu atmosferu!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja