Jump to content

Moto Zajednica

grunph

Članovi
  • Broj tema i poruka

    42
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

grunph's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

11

Reputacija u zajednici

  1. grunph

    WSBK 2015

    Braco puno hvala, ovde internet tako spor da naci nesto putem pretrage predstavlja Sizifov posao.Jos jednom hvala,Nadam se da se nekad vidimo u Srbiji.
  2. grunph

    WSBK 2015

    JBT i zivot nista nisam gledao.Jel ima negde snimak?
  3. Posto ste zakljucali temu moram da pitam ovde,nikad nisam koristio Linux a nasao sam Сербиан ГНУ/Линукс Neki savret.Pozdrav.

    1. Prikaži prethodne komentare  2 more
    2. Arakis

      Arakis

      Niko nije zaključao temu već ti nemaš dovoljno korisnih postova ;)

    3. Бранило

      Бранило

      Српски линукс је за напредне кориснике. Пробај Минт 17.1 мате.

    4. grunph

      grunph

      Hvala ljudi za savet.A, i od sutra pocinjem da stancujem postove ko klinci da dodjem do ''korisnih'' postova.Hvala.

  4. Probaj na www.bmshop/catalog/stitnici. Ima raznih modela i cena pa mozda nadjes nesto sto ti odgovara.Pozdrav.
  5. Divno, samo cu u Srbiji biti tek sredinom Oktobra i ko zna kakav ce ''kijamet' da me doceka.Ako bog da lepo vreme ja cu se provozati a pozivam i sve 'namernike' na istu turu. Profesore hvala za predlog za lep vikend.
  6. Bas lepo, samo za nas koji nismo iz Sapca i nije bas blizu.Nego kad je nizak vodostaj moze li se kojekuda motorom ili je zabranjeno.Pozdrav.
  7. Ljudi, polir pasta sluzi za poliranje,a kaladont sluzi za pranje zuba.Moze da se iskoristi i za odrzavanje plastike i stakla i smislu da zaista fino skida svu prljavstinu i masnoce nastale 'gnjecenjem' insekata i minimalno polira povrsinu.Kad kazem minimalno trebace vam meseci da nesto stvarno vidljivo ispolirate.Polir paste za kola ili za metale nisu bezobrazno skupe a efekat je neuporediv.Pozdrav. ps moje misljenje ne vredi ni pokusavati da nesto osteceno( izgrebano ) ispolirate
  8. grunph

    Kupujem enduro

    Yamaha tenere XTZ 660 1991god.Domace tablice registrovan do Aprila 2015.
  9. Lubman, pa ja ga imam , malo kasnim sa odgovorom ali sta da se radi.Na samoj posudi za ulje se nalazi dugme kojim se pusta odredjena kolicina ulja u crevo i to onda gravitacijom curi do duple mazalice koja odlicno radi.Nema kontrole protoka ni vremensko regulacije.Koliko ulja pustis u crevo toliko istece kroz mazalicu.Ako pazis kad pustas ( ja pre duze voznje ili posle kise) lanac stalno ''vlazan'' i podmazan.Nije fensi ali odlicno radi ako malo pripazis kad i koliko ula pustis.Do sada samo desetak hiljada odkako sam ga stavio ali nemam primedbe.Ako te interesuje jos nesto pitaj.Pozdrav.
  10. A koliko bi izaslo za Suzuki v strom 650 2005.I kome bi se moglo obratiti za pomoc oko papirologije.Pozdrav.
  11. Ja sam druze zainteresovan.Pusti mi tel na PP pa da se izdogovaramo.Inace cu biti u Srbiji tek oko 5-6 .Ako si planirao ranije onda nista.U tom slicaju sretan put i dobro vreme da mozes da uzivas, pozdrav.
  12. 'Vako , kad se masina ugreje nema nikakve veze dal redi 5 minuta ili tri sata.Dok god ima ulja i normalnu radnu temperaturu duzina rad ne igra nikakvu ulogu.Malo ce biti vece habanje, jer se preko 90% habanja desava dok je motor hladan ali samom motoru nece biti nista, Pozeljno bi bilo da ga malo zarejes pre voznje ali nije da bas moras.Jbg ni jedan motor ne traje zauvek, zato se opusti i vozi sa uzivanjem.Pozdrav.
  13. Ubih se od trazenja Ivan Viziri po sajtu al ga ne nadjoh, Please help , unapred hvala.

    1. pajche

      pajche

      Ovde je ta tema obrisana, ali ako to isto ukucas na Google-u izaci ce ti.

    2. grunph

      grunph

      Pajche hvala puno dugujem pice Grunph

    3. Best

      Best

      Ivan 0642847847

  14. Lepo i poznato, moj kraj javi(te) se pa necete ~morati da se vozite sami.Sto se putica kroz bespuce tice i to moze da se prodje Pozdrav.
  15. 1. Icatenej 2. Mrva 3. Brca95 4. Dmitar 5. Mitrowsky 6. roga 7. Boža (Nisam siguran 100% zbog posla, ali ako ne budem mogao, izvestiću blagovremeno ) 8. U-Rosh 9. Lemy 10. Grunph
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja