Jump to content

Moto Zajednica

jollyjumper

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

jollyjumper's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala. Ugasio sa obavezama i nikako da stignem da vidim,ali nisam zaboravio,motor na zalost jos nije kod mene.
  2. Nije problem i ako se razvuce,samo da znam da ce da se zavrsi i da dobijem ono sto zelim...naravno pare su najbitnije-koliko je sve isplativo. Videcu da se raspitam oko cene,koliko to traje i ostalo pa se javljam. Vidim da sam zaboravio da dam svima plusice. Hvala vam jos jednom sto ste se potrudili i odvojili vremena da mi pomognete.
  3. Puno ste mi pomogli,hvala vam svima sto ste odvojili vreme da mi odgovorite. Resli ste mi zabunu,samo da odem da se raspitam. Ici cu u toku ove nedelje i do suda i do sup-a,takodje cu otici i do advokata,da se saberem i oduzmem sta i kako...ako ne stignem ove nedelje od obaveza sledece cu sigurno. Pisacu ovde sve sto su mi rekli i koliko bi kostalo. Hvala vam jos jednom,odgovorili ste mi na pitanja na koja vec neko vreme trazim resenje. Jako mi se dopada forum i ekipa, pa se nadam da cu moci da uzvratim nekako za to vase zalaganje.
  4. Hocu,nije problem,u policiju sam svejedno mislio da odem,ali sam mislio da mozda sve moze da resi neka agencija za prenos ili tako nesto.
  5. @ spredrag Gledao sam i Vas motor da kupim,,slao sam poruku Vasem sinu,ali sam odustao iz par razloga...ovaj motor je prakticno poklon od drugara,kada je cuo da se interesujem za masinu,prodao bi mi je za 100e,on ima dva, a na ovom je ostalo samo da se sklopi. Masina je sredjena,ofarbana,sve komplet original. Hvala na odgovorima,oticicu do SUP-a da se raspitam,pa se nadam da ce znati da mi odgovore.
  6. Potreban mi je savet kako da sredim papire za motor, situacija je specificna i svaki savet bi mi puno pomogao. Zanima me kome da se obratim da to resim,sta da radim,u zabuni sam totalnoj...ili da jednostavno odustanem od uzimanja tog motora,sto zaista ne bi voleo da mi se desi. Cilj mi je da dobijem neko resenje da je motor moj i da mogu da ga kasnije posle sredjivanja registrujem na svoje ime,ne bi da mi stoji kao eksponat koji ne mogu da vozim. Prica ide ovako: Kupio bi motor od coveka koji ima papire za njega (njegove legalne), ali je vlasnik umro. Motor nije usao u ostavinski postupak i testament jer je prethodno prodat coveku o kome nemam informacija, i cisto sumnjam da ima kupoprodajni ugovor,a od tog coveka ga je kupio momak od koga bi ja sada da uzmem motor...on takodje nema ugovor. Motor nije registrovan od 1984. godine. Momak od koga bi uzeo motor ima kontakt sinova prvog vlasnika motora i oni kazu da nije problem da daju izjave koje god su potrebne da bi motor mogao da se prenese. Nalazim se u Novom Sadu,a motor je u Boru. Jako bi mi znacilo ako mozete da me uputite kome da se obratim da resi moj problem,ili ako mozete da me posavetujete sta mi je od papira potrebno da dodjem do cilja,uopste sta da radim...bilo sta. Informacije su mi jako vazne. Unapred zahvalan Vlada
  7. da je Novi Sad u pitanju prijavio bi se bez pogovora.
  8. Svaka cast policajcima,zaista retkost. Umem da kritikujem i bajkere i vozace gradskog,nebitno da li vozim moped ili auto,jedino postujem vozace kamiona i medjugradskih autobusa,profesionalci...kritikujem jer se i sam trudim da postujem propise sto je vise moguce,jedini prekrsaji su mi prekoracenja brzine. Ali taksisti,cast izuzecima,velika vecina se ponasa kao da su sami na svetu. Sreca pa ste oboje dobro,nadam se da ce sve biti ok.
  9. http://forums.sohc4.net/index.php?topic=17788.0 Imas ovde za Fox, ne znam koliko se razlikuju FOX i SuperFox
  10. Nisam imao internet-a... Ako je problem,baci meni mail kroz poruku,pa da ti posaljem i ja,mozda sa mog mail-a uspe slanje. Izvinjavam se sto se ovako kasno javljam... Inace pregovori oko mog NSU-a jos uvek traju.
  11. SaLe...tu sam inkognito Vidis da razmisljam da se saltam na dva tocka malo,vetar u kosi,ovo ono. Hvala,pozdrav.
  12. Hvala puno,Gorane. Ako slucajno dodjes do Novog Sada,javi se castim pice. Ubio sam se trazeci knjigu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja