Jump to content

Moto Zajednica

Biker Q

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1648
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Paracin

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Biker Q's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,6k

Reputacija u zajednici

  1. Snaso se covek, mozda i 2 karte kupio. Podseti me na sitiaciju, od pre 25-30 god. Krenem sa ocem pokojnim u lov i sada cemo mi da se izvezemo autobusom u trece selo pa polako otuda ka kuci. Takvo vreme bilo za zivotinke pa komsija uvede psa i sakrije ga dole kod stepenica zapricali se oni razradnjuju taktiku a komsija zaboravi da skloni psa od vrata. Vozac otvori vrata onaj pac vristi, laje, opsta pometnja u autobusu, vozac podigao rucnu skocio ali ovi zadanjem kraju svi sa puskama, on samo lagano nastavi dalje.
  2. Tako praznog ga vrati tamo gde si kupio za pocetak, trebalo bi da ti zamene, ako vratis punog nece. Mozda aku jednostavno ne valja. Kapiram da si skoro kupio, ne pominji nikakve probe punjenja pa sa novim proveri punjenje i "povlacenje" struje kada ga montiras, mozda negde vuce neku struju pa ce vise da zavarnici od recimo onoga sto treba za sat ako ima ili tako nesto.
  3. Pa ja kreno sa ovim 400, mala rupica za sipanje skoncentrisao sam se a ono izlallzi li izlazi na bocnom srafu. Operem karb i on upali, veliki ler, mislim da je siber (pojeden) posto je veliki ler gas, vuce lepo i prebacuje brzine i tek zrrrr i u ugasi se, odmah upali i ide, kao da neka zica padne na masu. Ugasio se nekoliko puta pa posle jedno 3 km nije. Stavio sam neki filtercic ali sam puno produzio crevo da bi ga smestio, sada ili se u tom luku od creva nekako stvori vazduh ili slavina ima sitance pa je ono zaluseno. Kao da je malo bolje kad prebacim na rezervu na napunio sam ga. To sam hteo da priaredim jesdnom drugaru da se njegov klinac igra sa njim ali zbunjuje me ovo gasenje. Jedino da izbacim filtercic mada je onaj samo mrezica tj za mesavinu ali nema mesta izmedju da se ugradi da ima neki lep pad. Jedino ako mu je dobra mrezica na na slavini pa da je ocistim i ovo izbacim i kupim novi siber. Mada mi deluje kao da negde zica dodirne masu i ugasi ga u voznji odjedanput, onaj zvuk zrrrr mi tako deluje. Nisam oko paljenja nista ni otvarao. U karbu novi plovak ali ga neko okrenuo kontra bio, iglica dole ravna strana gore, ne snam da nije leziste iglice malo sad osteceno. Volim da se igram sa tim tomosima ali nemam vremena pa gledam samo ono osnovno da ga "skarabudzim" inace bi ja to drugacije, proverio svaku zicu itd.
  4. Ja sam taj koji nije imao pojma o tome pa se ucim na sopstvenim greskama, pitam, citam ali ja gadjam neke manje dubine, ako uspem 70-80 dobro je. Ovakva masina mi je nedostizna a o zaradi jos ni traga, samo minus i ulaganja, ali ko zna i ima cim moze da prolazi solidno.
  5. Stara tema ali ja pokusa da ozivim neko staro magare, reko bih da 200ml staje.
  6. Ajd da mu kazem da trazi. Hvala
  7. Potreban za klinca od dobrog drugara, decak je izuzetno mehanicaraki nastrojen da je otac morao da mu kupi juga za 100e koji je on rastavio u svaki sraf i onda ovaj odneo to sve i uzeo 100e na otpadu ali mu ispunio volju. Sada bi neki motoric koji bi malo farbao i sredio i ucio da vozi po selu pa mu ni papiri nisu bitni, nece otac da ga pusti da to vozi, vozi, nego da sredi i malo vozika tako po selu. Inace imaju nov skuter ispod cekica ali njemu to nije zanimljivo, nema sta da se radi
  8. Ne znas bar okvirnu cenu?
  9. Samo da se jos jednom zahvalim coveku Surla85 koji je ekstra lik i svima koji su ucestvovali u temi i ponudili pomoc.
  10. Pikap (ako se tako kaze) mene slicno zezao.
  11. Jel kupio neku crnu aku brusilicu? Ne nadjoh je nigde.
  12. Ajd da vidimo i tu varijantu, podicicu jos jednom temu u medjuvremenu pa mozda se javi neko.
  13. Moj problem a i problem kolege jos nije resen, ako znate nekog iz okoline Beceja ili da prolazi tuda recimo sa nekom robom ili slepkom ka Paracinu ili okolini, javite da pokusamo da uklopimo to prebacivanje. Naravno moralo bi i kolegi kod koga su predmeti da odgovara da se uklopi preuzimanje a meni nije problem da odem negde u okolinu da preuzmem. Naravno niko ne bi nista radio za dzabe.
  14. Nezvanicno sam cuo da Globos osiguranje prilikom registacije vozila nudi neku vrstu pomoci na putu eventualno da se plati. E sada znajuci ko stoji iza toga jos deluje mi jos kao veci zajeb. Sada su kao ekstra ali svi su oni "ekstra" dok ne rasire mrezu i ugrabe kajmak a posle druga prica. Atlas najduze opstanje cini mi se ali opet sada retko kome treba pomoc vezana za jedno vozilo.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja