Jump to content

Moto Zajednica

zorebre

Članovi
  • Broj tema i poruka

    137
  • Pridružio se

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    MKD
  • Motocikl
    pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50

Poslednji posetioci profila

2331 profile views

zorebre's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

175

Reputacija u zajednici

  1. A da se javis rodbini, pa da te sacekam ko sto je red, da ne moram ko drumski razbojnik da pravim sacekusu,znas da moras kroz Kumanovo? Ja sam ovi vikend u HN,a sledeci sam na raspolaganju za rodjake sa severa. Di ces tako mlad kroz onoliku Makedoniju, sam?Presaltas do pete, pa da odes u juznu,zlo i naopako.
  2. Ne treba PCR test za gradjane Srbije ali za druge izgleda treba? A ja jos moram iz Mkd kroz Alb i CG. Bice kanda malcice komplikovano. A valjda cu morati u Trebinju da uradim drugi da bi se vratio. Il da ostanem tamo dok ukinu te zajebancije
  3. Ima li novih informacija oko odrzavanja ovog skupa? Zna li ko sta je potrebno za ulaz u Bosnu, pcr test, vakcina?
  4. Ponosni sam vlasnik Magne750c 2000god. Ako ces da kupujes preporucujem zadnji model od 94te msm,pa dalje. Nisam experat ali znam da su raniji modeli imali problem sa hladjenjem i podmazivanjem zadnjih cilindara i da je to na poslednjem modelu reseno vecim uglom i jos kojecime. Sretno s potragom
  5. Tacno tako. A to sto imas prebivaliste u dve drzave i dvojna dokumenta to je druga prica.Samo vozacka ne moze biti izdata na dva mesta/drzave. A licna i pasos su stvar organa koji ti je izdao,nisi ih ukrao. Vozacka je sasvim drugaciji vid isprave i NE moze biti izdat u dve drzave.
  6. Upravo tako,drzava koja ti daje prebi valiste ne uslovljava sa otkazom prethodnog i to je njena stvar. A vozacku ti ne da dok ti ne oduzme postojecu zbogradi drugih razloga sasvim. I saobracajnu policiju ne bi trebalo da intedesuje kako i zasto vec dali imas validna bg dokumenta i validnu srb ili bilo ciju drugu vozacku
  7. Ja imam Bg papire od '99te, i ove Mk iliti Nmk od rodjenja,znaci veoma odavno. Skoro sva vozila u porodici su mi na bg table. Vozacku imam ovu makedonsku,posto ne mozes da imas vozacku u dve drzave a drzavljanstvo i dokumenta mozes. I za upravljanje vozilom ti nije neophodno da imas bg vozacku nego dokaz o prebivalistu,i naravno validna srb ili bg vozacka. Ima masa ovih nasih sofera sto teraju kamione po nemackama i dalje sa bg papirima a mk vozackim, posto je posebna gnjavaza menjati C i E kategorije za bg. Ja dosad ama bas nigde nisam imao problem sa mk vozackom, ni u bg ni po jevropi,balkanu...Eto.
  8. A da probas sedeci na zadnje sediste,da vise opteretis zadnji tocak?
  9. Kopaonik-Prokuplje-Nis-Zajecar-Negotin-Kladovo,pa dalje kako oces. A nazad Kladovo-Smederevo-Kragujevac-Uzice-Zlatibor-Sjenica(Uvac,cevapi) i begaj kuci.
  10. Nema sta da se resava,desi se kad nije dobro uzubio prilikom menjanja brzina,pa ispadne iz brzine ko da je u keru. Ili ako se nehotice pritisne menjac lagano. Nista strasno,ako se ne ponavlja,a ako se cesce desava onda menjac terba otvoriti ali nije "boljka za umiranje".
  11. Kako vam bre nije jasno,vozio covek ,ispalo mu kvacilo iz 4te u 3cu a da ga nije nogom spustio? I motor usporio. A menjac nije dirao. Inace to je cesta pojava kod Horneta 2002 godiste sa noznodizajucim/spustajucim kvacilom. Ma ispao mu iz brzine,najverovatnije, a ovo sa kvacilom je tema za sebe.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja