Jump to content

Moto Zajednica

Dzigibau

Članovi
  • Broj tema i poruka

    80
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dzigibau

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    NC750X 2022

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Dzigibau's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

37

Reputacija u zajednici

  1. Visok sam 183 cm. 4 godine sam vozio S varijantu koja je naked i sa svojih 780 mm visine sedišta manja je od X modela. Ovaj mi deluje da mi je taman..
  2. A ja digao ruke od mt- za sad..Pošto sam prodao svoj stari nc, nisam mogao da čekam da stignu, pa opet uzeo nc samo noviji..
  3. To prodaju imaginarne motore iz prve ture od 20 kom. Kad sam bio da probam sr-a, imali su još jedan plavo beli i 3 siva. Sad ostadoše još 2 siva
  4. Kad sam bio do Guevare da pogledam 450mt, tražio sam da probam sr450. Kapiram da je isti agregat, pa da vidim kakav je u vožnji, na gasu itd.. Pozitivno me je iznenadio, ide jaaako dobro za tu kubikažu. Provozao ga malo po Kumodraškoj a onda na autoputu do Ikee. Posle vidim na youtubeu video od ShoneSana, koji ga ima već neko vreme, i gde pominje da mu potrošnja po gradu ide i do 6l..i tu se smorim
  5. Stavili su zadnju gumu 140 70 18!? . Pa u toj dimenziji nema nikakav izbor guma sa i malo krampona.. Samo ove Cst gde nemaju nigde da se nađu.
  6. https://www.polovniautomobili.com/motori/23599443/cfmoto-450mt
  7. Hehe isto, biće polako
  8. Možeš po akcijskoj ceni da kupiš do kraja marta tj sajma iako ih nema više na stanju. Ali mi reče čovek da mora ceo iznos da se plati pa preuzimanje u aprilu kad stignu. Najbolje da ih zoveš pa vidi vezano za kredit kakva je situacija..
  9. Ma moj motor je u oglasima, nc 750s. Ne verujem da te zanima..
  10. Od juče je u oglasima na PA
  11. Zvao juče distributera, biće cena oko 6000 eur. Od aprila će biti dostupan..
  12. Druže, jel ima kod nas da se uzme ovaj zadnji lančanik ili mora od preko da se naručuje? Juče sam bio da probam motor i iznenadio sam se koliko su mu kratke prva i druga brzina. U slučaju da ga kupim odmah bih menjao na manji broj zuba. Da li je problem zbog garancije ako se menja u svojoj režiji?
  13. Dzigibau

    NC750X 2016

    Na kojim kilometražama se to dešavalo?
  14. Dzigibau

    NC750X 2016

    Jeste, iste su felne.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja