Jump to content

Moto Zajednica

RideHard

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu RideHard

  • Rođendan 24.03.1977.

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.moto-shop.ba

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Tuzla
  • Motocikl
    CB 900F Bol D'or '82. / CBR 1000F '96.

RideHard's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. E ovo je pravi zaljubljenik u Hondu i iz istog razloga je za mene Honda No1. Koliko se taj čovjek trudio da uspije u svom naumu i kojem su motori bili smisao života. Njegova jedna od filozofija je bila da kad radi novi model mašina je No1 i mora biti što kvalitetnija i što pouzdanija, a ono okolo kako će izgledati bilo mu je manje bitno. Do duše ta filozofija i sad drži vodu djelomično jer ipak sad se i estetika gleda pa je vrlo bitno i ono okolo mašine. Što se tiće VFR modela skoro sam čitao jedan intervju sa Steve Calahan-om glavnim za Honda Europe i Honda će proširivati gamu VFR modela i na EICMA sajmu vrlo lako po nekim tekstovima bude jedan novi model predstavljen.
  2. Tako jednostavno a tako komplikovan odgovor. Razloga je vise, prvi moze biti pouzdanost sto kod Honde je jos uvek bitan parametar. Drugi je Hondina filozofija da njihovi komercijalni motori mora da budu naj user friendly. Znatenonaj osecaj kada sednete na bilo koju Hondu a sve je taman. Tako i kriva snage se pravi. Treci, ako hoces snagu kupi HRC kit. Cetvrti, Honda jos uvek deklarise stvarnu snagu. Na nekom od uporednih tekstovanu stranom casopisu merili su sve 1000 sportke motorcikle i cbr je bio na papiru najslabiji, i najtezi, a kas su izmerili, jedino je Honda imala iste vrednosti kao u katalogu, svi su drugi malo preterali. Koja je razlika izmedju 175 i 180ks. Nekome ogromna ali taj ko to primeti on nije ciljna grupa. Na zalost po meni u istoj klasi snaga ne treba da je deal breaker cak je i nebitna, vozne karakteristike treba da su bitnije. Ali sta cete, narod voli da ima najaci, najbrzi, najduzi... Potpuno si u pravu povodom ovog, u razgovoru sa nekim HR test vozačima koji rade za HR časopise i probali su sve moguće modele složili su se da se vozači na Hondu najbrže naviknu kao da je voze već godinama baš radi tog najlinearnijeg razvoja snage dok se na druge treba puno duže privikavati.
  3. Pozdrav, planiral neko da od 03. do 07. 10. 2012. ide na INTERMOT u Koln ili dali ima neka agencija da organizuje putovanje?
  4. RideHard

    LS2 kacige

    Zdravo.Kupio sam pre 2 dana ff370.1 ali imam problem sa magljenjem vizira kad je hladno vreme.da li se to kod vas desava i ako se desava jeste li resili problem?Hvala Za model 370 na viziru imas pripremu za original Pinlock anti fog foliju koju mozes kupiti posebno, Tamo gdje si kupio kacigu otidji da vidis dali imaju te Pinlock folije i sa time ces najbolje rijesiti problem maglenja
  5. dobro se uklopio iridiumski vizir sa ovim perla bojama na kacigi
  6. hoce rec da to skidanje boje nije radi lose kvalitete nego su to namjenski napravili da bi jakna s' vremenom dobila onaj retro izgled
  7. RideHard

    LS2 kacige

    ako nije zurba javi mi se krajem januara pa cemo nesto dogovoriti
  8. Obavezno kad se uzima kaciga treba da u obrazima malo stisne i kaciga kad se drzi, a glava mrda ljevo desno glava moze po neka 2mm stetati nikako da bude komforna da se glava pomjera par cm. Takodje kaciga u gornjem dijelu glave, celo i u toj liniji oko glave treba da nalegne bez ikakvog priska. Ako imam i malo pritiska u tom djelu poslje 20tak minuta voznje pocece da iritantno boli glava. Takodje obavezno probat kacigu barem 10 - 15 minuta u radnji (ja to rjesavam da kupac kupi kacigu i posaljem ga na voznu nekih 100 - 300 km ako mu bude problema i ne bude odgovarala ima pravo da je vrati ako odgovara onda se vrati po racun) @Perun sa QWEST ako ti model sjedne na glavu ima da budes prezadovoljan kacigom. Moji kupci koji su poslje nekih drugih poznatih kaciga kupili XR1100, a pogotovo QWEST rekli su da su se preporodili sa kacigom. Ne znam kako vas diler Shoei-a radi i dal organizuje godisnje makar jednom Shoei Basic Service gdje predstavnik Shoei-a vlasnicima Shoei kaciga ocisti kacigu spolja, pregleda vizir i ako je malo se rastimao ustima ga (a i mi dileri smo za to obuceni pa se moze i bilo kad doc ako se vizir rastima). Takodje pregleda unutrasnjost i ventilaciju i ako je neka plastika nastradala, a ima je sa sobom besplatno je zamjeni. Kod mene je to ove godine u maju prvi put bilo organizovano posto sam tek ove godine poceo sa radom i bice svake naredne godine organizovano.
  9. U mosniku iznad glavne autobuske stanice. Imas na web stranici u kontaktima broj mobitela, pa kad dodjes u Tuzlu nazovime da se negdje nadjemo pa cu te dovest do radnje posto jos nisam nikakve table putokaze stavio.
  10. ni ovo crveno govedo ne pomaze da otvorim oci jutros

  11. motoristi smo, dogovorit cemo se. A ima i povrat 17% PDV-a
  12. evo da se i ja upisem posto znam da ima i dosta motorista iz BiH koji prate ovaj forum ODISEJ d.o.o. Moto Shop Vikaljska 5 75000 Tuzla tel. 035 227 584 mob. 062 076 103 www.moto-shop.ba
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja