Jump to content

Moto Zajednica

Inspektor Nagib

Članovi
  • Broj tema i poruka

    140
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5)

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Inspektor Nagib's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

58

Reputacija u zajednici

  1. Iz Pablovog posta proizilazi da su u pitanju predlozi koji će se razmatrati pri izradi nacrta novog ZOBS-a. Koliko vidim ova ova rasprava što je zatvorena se odnosi na izmene postojećeg. U svakom slučaju, već su izneti dobri predlozi. Nadam se da će neko od kolega pravnika to malo uobličiti i da će od toga biti bar nešto.
  2. Motor prodat. Uzdavlje da sluzi novog vlasnika...
  3. Motor ponovo aktuelan. Prodaje se, obzirom da se pojavio motor koji je na listi želja. Zaboravih svojevremo da pomenem da ima povišen volan. Uz motor još idu univerzalni grejači ručica koji nisu ugrađeni. Cena ostaje ista 3 300 e.
  4. Hvala svima na komentarima. Novi vlasnik moze time da se bavi. Nisam hteo da mackam pre prodaje nista. Neka ide ovakav sa svim manama i vrlinama, da neko ne bi pomilio da prikrivam nesto. Hvala u svakom slucaju. Novi vlasnik to moze vrlo lako to da resi ako zeli.
  5. U principu ne. Moze ponuda na pp cisto da vidim o cemu se radi, mozda je nesto interesantno. Nikada se ne zna...
  6. Suzuki GSF 650S Bandit, 2008. godište; prva registracija 2009. godine; kupljen nov u Srbiji. Praktično je kupljen od prvog vlasnika jer ga je drugi vlasnik dobio u nekoj zameni za plovilo i prodao ga meni, nije ga vozio. Trenutna kilometraža 54 000 km (kod mene od 24 000km). Dobar deo te kilometraže je vožnja po otvorenom putu. Kilometraža je prava i garantovana! Mehanički je u veoma dobrom stanju. Nikada nij jedan problem, redovno održavan i kontrolisan po uputstvu fabrike. Garažiran. Motor je dva puta pao na asfalt. Jednom, prilikom treninga bezbedne vožneje pri testiranju svojih limita (u pitanju je veoma mala brzina kojom se izvodi osmica), i drugi put prilikom manevrisanja sa parkinga (zaboravio da skinem disk lok). Postoje minorna estetska oštećenja, vide se na slikama. U vožnji na putu nikada nije padano, ram nije iskrivljen. Spec: 656 ccm 85KS/64KW 4 cilindra, 16 ventila 6 brzina direktno ubrizgavanje 19l rezervoar vodeno hlađenje hidraulično kvačilo centralni štender Dodatna oprema: -povišen vizir -utičnica 12V pištalica za žmigavce -xenon na dugom svetlu - nosač kofera sa odbojnicima za bočne torbe (mogućnost ugradnje ploča za bočne kofere) -kofer kappa 48 L, monokey sistem kačenja -eletronski podmazivač lanca (aktivira se prilikom paljenja motora) sedište podesivo po visini i presvučeno neklizajućim materijalom Lanac odličan, sve tečnosti zamenjene, kočnone pločice dobre, gume će biti za zamenu naredne sezone, u zavisnosti od pređene kilimetraže. Uz motor dajem tanku ceradu za pokrivanje. registrovan do 3. maja 2017.g. Cena: 3 300 E Motor se prodaje dok se ne proda drugi koji planiram da kupim. Kontakt: 064/221-2260 Ozren
  7. Motor super izgleda na slikama. Meni je ER5 ostao u jako lepom sećanju, kao pouzdan, upravljiv i krajnje ekonomičan motor. Pomalo nostalgično gledam na ovaj model motcikla. Svojevremeno sa s njim obisao Julijske Alpe i dotakao Austriju i Italiju (ukupno oko 2700 km, kawa je to podnela sa lakoćom). Sto se potrosnje tiče, moj je bio bez blokade i potrošnja goriva je bila možda i za zanemarljivu nijansu manja od tvoje. Mislim da skidanje blokade ne bi trebalo da se odrazi na veću potrošnju goriva. Srećno sa prodajom!
  8. Leči se i ti i svako kome je drago kada neko padne sa motora. Motiv je apsolutno nebitan!
  9. Brz oporavak ti zelim. Steta za motor... Dobro je dok je moguce nadoknaditi stetu.
  10. Ako vas put nanese oko grada Sillian (Austrija), ima jedan simpatican retro gastehaus po imenu ''Erika'', nalazi se u mestu Kartitsch. Cena prenocista sa doruckom je bila 25e po osobi krajem juna ove godine. Nema wi-fi, izgleda kao da je vreme stalo u 1983.godini, ali je cisto, ima kupatilo i super pogled sa sa prozora i terase. Nalazi se ovde: link U junu sam bio u Alpima, ako mogu jos nekako da vam pomognem, tu sam...
  11. Ne bi bilo lose da razmislis o gsf 650s banditu (od 2007.g. verzija sa direktnim ubrizgavanjem i novim ramom) ili o yamahi fazer ... Ja sam sa suzom prezadovoljan. Malo jeste tezi, ali super ide, lako se vozi, extra pouzdan. Bandita mogu da ti preporucim od srca. Fazera sam takodje vozio i nemam zamerki. Srecno!
  12. Putopis obecava. Cekam nastavak...
  13. Mozes da sacinis nov ugovor sa podacima prodavca (vlasnika po odjavljenoj saobracajnoj) i tvojim podacima na mestu kupca, overis potpise (ti potpisujes u ime prodavca po ovlascenju), onda iz poreske uprave u ZR uzmes potvrdu da je po navedenom prenosu vec placen porez na prenos apsolutnih prava i zavrsis zajebanciju. Malo si ga i ti zakomplikovao... U ZR-u ti nisu odjavili vozilo na osnovu ugovora, nego na osnovu ovlascenja, jer vozilo odjavljuje vlasnik vozila po saobracajnoj dozvoli ili lice koje ovlasti vlasnik. Nigde u Srbiji ne moze da se odjavi na osnovu ugovora. Srecno!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja