Jump to content

Moto Zajednica

atke

Članovi
  • Broj tema i poruka

    41
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Subotica
  • Motocikl
    Suzuki VX 800

Contact Methods

  • Yahoo
    atkerosbo@yahoo.com

atke's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. i dalje aktuelno frendly "bump"
  2. Cao svima potrebni su mi nosaci volana ( upravljaca) fabricki na mojoj hondi shadow nema ovif nosaca, a hteo bih da zamenim volan za neki vise dragstyle volan debljine 1 col (25,4 mm) jos bolje ako neko zna za strugara koji moze da napravi, od aluminijuma ili sta vec hvala unapred!
  3. Stradao je plasticni deo, ali i onaj metalni zupcanik mi deluje da se jako jako tesko okrece, tako da zamena plastike bi bilo samo kratkotrajno resenje I dalje aktuelno
  4. Cao svima kupujem polovni pinjon kilometar sata za hondu shadow vt600 part # 44806-MR1-003 Javite se ovde ili u inbox Hvala!
  5. Hvala svima na ponudama, i savetima, pokusacu stara da popravim pa ako javljam se thanks!
  6. Potrebna su mi kociona kljesta prednjeg tocka sa honde shadow vlx 600 1992 na linku se moze videti slika naravno moze i polovno samo a je 100% ispravno http://www.cyclepedia.com/wp-content/uploads/2013/08/VT750DC_0855.jpg http://i.ebayimg.com/00/s/NDgwWDY0MA==/z/6rMAAOxyM1VRZBJ1/$T2eC16VHJIQE9qUHtHPeBRZBJ1O4N!~~60_35.JPG takodje su mi potrebne kocione ploce za isti, ali prvo da nadjem klesta Hvala Unapred!
  7. Ekipa iz Sigurnosti resavaju situaciju! hvala jos jednom svima
  8. Hvala svima zovem sigurnost zrenjanin danas, pa se nadam najboljem!~
  9. Pozdrav kolege ima neko ideju gde mogu da nabavim gumicu kocionog cilindra za prednju kocnicu, Regal Raptor Daytona 350 dimenzije unutrasnja 8mm spoljasnja 15 mm visina 5 mm Slika u prilogu, hvala! vecina servisa mi nude da kupim celu prednju kocnicu, cilindar, nosac, rezervoar ulja itd... sto je nepotrebna investicija, ima neko bolju ideju? Hvala!!!
  10. Pozdrav, hvala na komplimentu, i tvoj je dobar koliko vidim :D

  11. Pozdrav, dobar ti motor!!!

  12. Zimu sam skroz preskocio, nemam grejanje u radionici, a i nisam hteo da se posmrzavam Vaza (ram) ide sledece nedelje na farbanje, pa cu da uslikam neke slicke
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja