Jump to content

Moto Zajednica

strom_kg

Članovi
  • Broj tema i poruka

    153
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu strom_kg

  • Rođendan 24.04.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    kragujevac
  • Motocikl
    V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

strom_kg's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

149

Reputacija u zajednici

  1. to su vam Kragujevacki majstori !! Alal vera za majstoriju . voleo bi da dodjem da vidim uzivo kad bude gotova .
  2. mislim da nijedan crash br ne moze da zastiti oklope . moze da ublazi ali ne i da zastiti jer on bukvalno visi na ramu . Gore prema kormanu nema gde da bude vezan i samim tim pri padu cevi moraju da se krive . jedino resenje je da ne padas !
  3. https://youtu.be/5qdLPFHRGvU ovo su slike pre nego sto sam stavio akrapovic , koji je inace laksi jedno 7 kg i bolje prima gas .
  4. al su koferi do j...a!!!! Video sam ovu sliku na fejsu i us..o sam se od slatko za kofere!
  5. a cena trajekta iz barselone ?
  6. bravo ! nemam reci! gospodski
  7. https://www.youtube.com/watch?v=L2L2_Ys8lm8#t=16 jos auspuh i ENDE !!
  8. te gume u kojima su ti difuzori ili suzenja se nalaze na karburatoru i on kroz njih usisava vazduh . I moja metora j iz svajcarske ali ide ko vetar ja mislim da su ta suzenja stavljana zbog kategorije a ne zbog neceg drugog. A sto se tice membrana samo nove od Suzukija dr650 i motor je kao pracka . i cena im je 26e (suzuki horgos) Emulzone tube mogu mnogo da uticu da vucu jer nalivaju gorivo nekontrolisano . (set 96e ebay ) ja sam sve to menjao i sad motor pali na tri kruga , posle 2 meseca n paljenja .
  9. sunac ti ... pa i nebo je plavlje nego ovde!!!
  10. strom_kg

    Avantura 2014

    vidim da je bilo riba na putu !
  11. posto radim sa tim nesrecama , najnoviji automobili koji su stari po par godina puste pored karike naftu u clindar. zato sto ne postoji karika bez zazora, karika mora da "radi " a kad je ugasen motor i kad tecnost slije na kariku , normalno je da prodje pored nje, karika nije pravljena za tecnost nego za vazduh . nadam se da sam malo pomogao ! A i moja stara tenera dimi malo dok se ne zagreje a karburatori su novi , i kompresija je odlicna , merio sam kad sam rasturao motor! I u pravu je onaj sto je rekao da su te tenere i afrike nesto najkvalitetnije sto je napravljano na dva tocka . To nisam znao dok je nisam rasturio do srafa , e onda su mi neke stvari postale jasne !
  12. Ako je neko pravio auspuh kod nekog od nasih majstora, voleo bi da vidim kako izgleda i ko je pravio, a ako moze i zvuk to bi bilo super!
  13. nemam vise slika posto sam je oterao u garazu kod matorih . Inace sam i moj stari vizir ostavio ivanu da ima kad mu neko iz daleka trazi !
  14. Kod ivana sam pravio , cena je 4500din. I to je ta rally verzija. Meni je pravio bas po slici koju sam mu odneo. Odneo sam masku i sacekao 3 sata !
  15. Trazili mi 70€ za polovne membrane ,bilo mi preskupo i kad sam se smilovao da narucim rekli mi da je to cena po komadu! I onda sam porucio od dr650 nove za 70€ sa postarinom!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja