Jump to content

Moto Zajednica

nebojsaperic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    153
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu nebojsaperic

  • Rođendan 20.10.1976.

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.digit-elektronika.rs

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Krupanj
  • Motocikl
    R1200GS LC

Poslednji posetioci profila

3338 profile views

nebojsaperic's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

158

Reputacija u zajednici

  1. Malo kasnim sa odgovorom, ali možda zatreba još nekome. Da bi se skinuo dekl lanca najlakše je prvo skinuti donju polugu menjača-jedan šraf (predhodno obeležiti na kom zubu je bila na osovini menjača), zatim skinuti hidrauliku kvačila (tri šrafa) i zatim deklo lanca. Nije baš skroz jednostavno, ali nije ni komplikovano uopšte, par minuta posla. To što si rekao da liči na vakuum pumpu je deo hidraulike kvačila i lako se skida, nema nikakvog dihtovanja, curenja ulja i sl.
  2. Dobro došao! Prvo, pa Panka Sad samo lagano, oprezno i sa uživanjem, puno bezbednih kilometara ti želim!
  3. Nadam se da će se ova situacija sa granicama uskoro rešiti, pa da se ove godine napravi bar jedna lepa vožnja po CG. Interesuje me da li je ovaj put prema Kotoru uživo ovako interesantan kao i na mapi Čini mi se da je yogibear na drugoj stranici ove teme postavio sliku Kotora uslikanu baš sa ovih serpentina. Ako je neko vozio tuda neka kaže reč-dve, ja bih došao iz pravca Nikšića, vozim drumski motor, pa me interesuje kakav je put, izbegao bih makadam, ako nije pod moranje.
  4. Pozdrav, dobro došao na forum. CBF je sa ABS-om koliko vidim na slici, po mom mišljenju odličan motor za početak moto karijere, samo lagano i oprezno
  5. Nole, hvala na prenetoj pozitivnoj energiji
  6. I Brno ove godine bez gledalaca INFORMATION FOR ALL WHO HAVE PURCHASED THEIR TICKET FOR CZECH GRAND PRIX AT www.motogpbrno.com or www.gprooms.eu. Dear MotoGP fans, We would like to inform you about the current situation related to special circumstances caused by the global pandemic of COVID-19. The organizer of the event, due to the current state limiting mass events and subsequent hygienic risks, in agreement with the promoter of the championship, decided that the Czech Grand Prix 2020 will be held WITHOUT THE GENERAL PUBLIC. At the same time, it was agreed with the promoter of the championship to hold an additional 2021 event, and simultaneously the organizer decided that the original tickets for the Grand Prix 2020 ARE VALID FOR THE YEAR 2021. Thus, allowing you who have already purchased tickets for this year to use them next year. Even though we are convinced that most of the MotoGP fans will keep their tickets for the next year, also because the tickets will be on sale at higher prices in the future, ticket holders are now of course entitled to a refund. If you decide not to use the option of keeping this year's tickets for next year, you can request a refund of your ticket fee via a digital form.
  7. Ovo su slike improvizovane (ali uspešne ) popravke u Grčkoj, vidi se da sam odmotao jedan krug bakarne žice skinuo lak i namotao je oko nožice od diode, jer na terenu nisam imao lemilicu, ali sam i tako prešao par hiljada km bez problema. Kasnije sam je zalemio na staro mesto, utegao prigušnicu vezicom i sve komponente zalio onim pištoljem sa toplim lepkom. Od tada više nisam imao problema.
  8. Pozdrav Darko, Daj nekom elektroničaru da otvori to tvoje napajanje, unutra ima jedna feritna prigušnica namotana bakarnom žicom i ona se od vibracija prekine, popravka bi trebalo da traje 10 min, a imaš priliku da vezicom učvrstiš tu prigušnicu i trajno rešiš problem, jer ćeš i na novom koje kupiš imati isti problem, meni je izdržalo par hiljada km, i po marfijevom zakonu otkazalo pred sam ulazak u Atinu Imam negde i slike unutrašnjosti pre i posle popravke, pa ti mogu poslati.
  9. Hvala na iskrenom "review"-u iz prve ruke, ovo za kardan i trzanje ispod 4K mi niko nije pominjao, ali verujem ništa strašno.
  10. Uh, bre, meni se ovaj VFR1200F opasno sviđa, a i nekako mi logičan korak nepred posle CBF1000A, ajd' napiši koju reč utisaka o njemu.
  11. Evo, da se ne bi još neko mučio kao ja i gubio vreme bez veze, u Ariete katalogu je pogrešno naveden semering prednje viljuške i čistač za CBF1000 (all version 2006-2015), tamo stoji da je semering ARI.118, a on je dimenzije 43x54x11, a štapovi na CBF su 41mm!!! Za čistač piše ARI.155, takođe pogrešno. Ispravne oznake semeringa i čistača za CBF1000 su: Čistač ARI.153 (41x54.3x5.8/15) Semering ARI.047 (41x54x11)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja