Jump to content

Moto Zajednica

bobbra

BJB Putopisci
  • Broj tema i poruka

    421
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

Profile Information

  • Lokacija
    beograd
  • Motocikl
    Royal Enfild meteor 350

Poslednji posetioci profila

4943 profile views

bobbra's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

1,4k

Reputacija u zajednici

  1. Moje licno iskustvo, ja sam iz Kana isao jednim delom kroz provansu da vidim i taj deo ono voznja kroz lavandina polja i ona mala francuska sela.Zakacio sam i kanjon Verdun koji je na glasu kao jedna od lepsih moto destinacija onda posle skrenuo ka Briankonu i francuskim alpima.Nema promasaja gde god ides lepota i uzivanje ali ne mozes sve da uklopis uvek nesto ostane za sledeci put.Nadji moj putopis 10 u 1 mislim da sam tamo okacio rute kojima sam isao sa tim sto nisam iz francuske usao u svajcarsku jer je u julu bilo neko nevreme odron na putu i morao sam ici preko italije pa onda u svajcarsku.U svakom slucaju lepa tura uzivaces gde god da krenes.Pozdrav Bobbra.
  2. Hvala na putopisu kao jedan od najboljih putopisaca iz stare grade opravdao si sva ocekivanja i zadrzao visok nivo putopisa .Odlicne slike puno korisnih informacija citko gledljivo zabavno milina za citanje u ova hladna vremena.Hvala jos jednom za putopis pozdrav.
  3. Saucesce porodici i prijateljima.
  4. Odlicno svrati na pice kad si u prolazu,Pozdrav tel imas 063233133.
  5. Lepo sazeto puno korisnih informacija bravo za momke.
  6. Boze cuvaj nas od ovakvih ludaka...
  7. Hvala sto ste podelili ovo lepo putovanje sa nama i pruzili mogucnost da uzivamo u slikama i prici.Putopis jedan od boljih u poslednje vreme pun pozitivne energije . Pozdrav za ekipu.
  8. Brate Macko kako si mi popravio raspolozenje nemas pojma.Putopis za uzivanje i relaksaciju.Cekam nastavak sa nestrpljenjem.Pozdrav za tebe i ekipu.Javi se kad stignes.
  9. Bane Vuk prodaje svog Bandita ali je 1200cc ali motor je besprekoran sa mnogo opreme koju on moze da skine.Sve je sredjeno motor bez ulaganja .Motor za svaku preporuku.Ako te interesuje nadji ga na polovnim automobilima pa ako si zainteresovan javi mu se pa pravite dogovor.Pozdrav i srecno sa trazenjem.
  10. Moze od nedelje posle posla kad zavrsimo mi sto radimo ,penzosi ce da se uklope prema nama .
  11. Auuu kako si mi ulepsao dan sa ovim putopisom.Kolege su sve rekle necu da se ponavljam ali ostao si duzan kafu i pricu i za prethodni putopis pa kad ugrabis vreme javi se da se vidimo i ispricamo uzivo.Kad i gde tebi odgovara samo javi kad si slobodan .Pozdrav za tebe i duboko postovanje za suvozacicu.
  12. Posle nase price uzivo evo sacekasmo i putopis.Putopis kao i svi vasi ostali fascinantan.Standardno lepe slike interesantan opis i istorija mesta gde se nalazite. Iskusno pakovanje na scuteru gde sve stane ispod sedista i u zadnji kofer me uvek zadivi i jos nadjete mesta i za suvenire. Svaka cast na trudu da podelite vase utiske sa nama, uzivanje je citati vase putopise.Hvala i pozdrav.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja