Jump to content

Moto Zajednica

MladenP

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu MladenP

  • Rođendan 20.10.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Petrovaradin
  • Motocikl
    Versys 2006

MladenP's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. , jer na 5 ne hvata apsolutno nista, znaci ne digne kvacilo kad povucem na petici. Ovaj deo ne razumem.Mislis ne razdvaja ili proklizava? Ako ti je kraca sajla nego sto treba,proklizavace lamela,tj ne moze da se otpusti do kraja. Po tvojim recima mislim da je sajla duza nego sto treba,jer ne razdvaja kvacilo. @Nikola535 Moja greska. Da, ne razdvaja kako treba. Povucem rucicu do kraja, ali to nije dovoljno, trebalo bi jos. Tek kad odvrnem tockic na 1, ima dovoljno hoda rucice po povuce kvacilo koliko treba. Dakle, ispada da je sajla duza nego sto treba pa cu morati u MEtalproizvod da mi srede to.
  2. Hvala svima na savetima. Jutros skinuo sajlu, i vidim da ide kako treba, lagano. Zakacim je na rucicu kvacila ponovo, bez da je provlacim pored viljuske, da se ne bi salomila negde. Sad ide kako treba, lagano, negde je izgleda bila savijena previse. Samo je ostao jedan drugi problem, sto jedva hvata kvacilo, taman toliko da mogu prebaciti u brzinu. Onaj tockic gore kod rucice kvacila (jbg, neznam mu pravo ime) mi je namesten na keca, jer na 5 ne hvata apsolutno nista, znaci ne digne kvacilo kad povucem na petici. A na drugom delu sajle, blizu kvacila, ona stvarcica sto se odvrce i zavrce (za zatezanje sajle rekao bih) mora biti odvrnuta do kraja, inace ne povuce kvacilo dovoljno. Nisam strucnjak, ali cini mi se da je sajla napravljena krace nego sto je trebalo. Ako nista drugo, sad bar ide lagano, pa se mogu otkotrljati negde da sredim problem. Opet, ako ko ima dodatnih predloga, bilo bi super. Polako se resava problem
  3. Pre mesec dana otisla sajla kvacila pa sam u Metalproizvodu zamenio istu, Od tada, postalo je sve teze menjati brzine, treba velika snaga da se stisne rucica kvacila. Sad je situacija toliko losa da posle 15-20 minuta gradske voznje ja vise ne mogu stisnuti rucicu kvacila kako treba i promeniti brzinu. Cak mi se i desava da kad otpustim rucicu, ona ostane u tom polozaju, dakle ne ubaci u brzinu, pa moram rukom da vratim rucicu nazad. Kontam da je do sajle problem, mada nisam siguran kako, posto je nov.a Ako neko ima neku ideju.... Ne razumem se mnogo, niti poznajem nekog ko bi mi priskocio u pomoc.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja