Jump to content

Moto Zajednica

nebojša

Članovi
  • Broj tema i poruka

    36
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu nebojša

  • Rođendan 03.12.1974.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Ugrinovci,Zemun
  • Interests
    motori oldtimeri
  • Motocikl
    jawa 250 model 559 i jawa 350 638

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

nebojša's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

86

Reputacija u zajednici

  1. Dobro veče svima ,za informaciju koja bi me dovela do motora,dajem nagradu od 100 evra.Pozdrav svima!
  2. Pozdrav svima,znam da tema ima 100 godina,ali ne odustaje mi se od ovog motora...Što sam stariji,sve više me kopa,živ li je moj moped,tamo negde...Zamolio bi sve cenjene vlasnike MZ motora da provere svoje brojeve šasija,pa ako slučajno se neki poklapa sa mojim,vrlo rado bi kupio nazad taj motor,taman i u kobasicama...prošlo je već dvadesetak godina...Evo ponovo broj šasije 4136080 pozdrav svima! Pošaljite mi dobre vesti na 0638023233 Nebojša.
  3. Pozdrav svima,treba mi dosta delova za Tomos atx,javite ko šta ima,pozdrav Nebojša 0638023233 prednost ,Zemun,Beograd..

    1. konstruktor

      konstruktor

      Imam nov originalni cilindar za atx-a

  4. Pozdrav svima...jel se neko od kolega možda bavi sa prodajom dijagnostika za kola?Vreme je da se podmladi postojeća...

  5. Pozdrav svima!Ako neko ima neki skuterčić na prodaju,stanje može biti i lošije,po mogućnosti da ima papire.nek mi se javi,treba mi za klinca...Pozdrav,Nebojša 0638023233

  6. Ima li neko da prodaje logitech driving force pro volan za igrice po nekoj normalnoj ceni?ili nešto u tom fazonu...Treba mi za klinca...Hvala...

  7. Kad budeš u Korenici,zastani kod sela Bunić,to je na izlazu iz Korenice,škljocni poneku fotografiju nek ti ne bude teško...Tu su moji koreni...A dugo nisam bio...
  8. Pozdrav svima,ima li kolega vulkanizera na forumu?Interesuju ne neke sitnice oko opreme...

  9. Drugari,potreban je lek LIPIODOL ULTRA.lek se koristi za lečenje kancera.Ukoliko neko ima da proda ili da ustupi,pokloni nek se javi na PP.Stvar je relativno hitna.Hvala svima unapred.

  10. Ja na poslu koristim KS alate .U početku sam bio skeptik,ali su se pokazali sasvim pristojno,a nisu nešto strašno skupi.Prodaje ih firmaTROST.Nalaze se na kraju Ugrinovačke ulice u Zemunu,skoro kod izlaska na NS auto put.Preporučio bih ti šestougaoni alat,lakše je sa njime odvrnuti šrafove koji su već pomalo oštećeni.Broj telefona izguglaj,eventualno traži Gorana ako budeš mogao da ga dobiješ,kaži da te poslao Neša iz Auto nene,možda izvučeš i neki mali popust.izvinjavam se adminima ako sam možda pogrešio u vezi spominjanja firmi u kontekstu reklamiranja..
  11. Ćao drugari..danas bio lep dan,pa se žena uzvrtela po kući,otvorila prozore,počupala fioke i čisti ona.... Ja pobeže u garažu,reko da ne smetam kad se već zaletela.. Uvati se i ja posla, izgurao motore malo da se izluftiraju,kad eto nje.evo nađoh neke knjižice, jel ti to treba ili da bacam,pita ona. Ja pogledah,kad ono servisna knjižica ,garantni list i račun o kupovini iz daleke 1989,godine....To mi je ostalo od mog EMZE. Uglavnom,sad znam i broj šasije i motora od mog bivšeg motora,pa ako ste voljni da zavirite u svoje saobraćajne ,možda se sklopi i neko novo prijateljstvo. Napominjem,cilj ovoga svega mi je da samo vidim taj motor,eventualno ako bi i taj neko bio voljan da proda taj motor ,prodao bih ženu i poneko dete ,ako bude trebalo da ponovo imam taj motor,ali bi bio zadovoljan i da samo vidim taj moped. Evo broj rama za početak 4136080.
  12. Христос се роди !svako dobro svima...Ljudi,ušao mi neki OUTBOX AD u komp..kako da se rešim toga,anti virus ga ne registruje?

    1. zlig0r

      zlig0r

      skini malwarebytes, instaliraj, i skeniraj.

    2. Kowalski

      Kowalski

      VAISTINU SE RODI!

    3. nebojša

      nebojša

      Hvala,instalirao,sve nestalo!

  13. Čiča ,srećan vam rođendan!Pozdrav,Nebojša sa bivšeg Jawa kluba Srbije...

  14. Preporučite mi nekoga ko radi vizit karte, prednost Zemun,Batajnica..

    1. Prikaži prethodne komentare  2 more
    2. IvanNBGD

      IvanNBGD

      Graphicroom iz Zemuna. Druari drze firmu. Sve rade sto se tice stampe!

    3. Firefighter

      Firefighter

      Spidi iz Zemuna,definitivno najpovoljniji 0638300896

    4. nebojša

      nebojša

      Hvala na informacijama!

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja