Jump to content

Moto Zajednica

nikola9

Članovi
  • Broj tema i poruka

    86
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu nikola9

  • Rođendan 14.03.1993.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Bijeljina
  • Motocikl
    Yamaha Beluga 125

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

nikola9's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

15

Reputacija u zajednici

  1. hvala svima odgovorima. Pozdrav!
  2. Koje sipati u skuter (Yamaha beluga 125) da mi može ovo kojje se koristi i za "velike motore" ili mora ulje baš za skutere?
  3. Ako stavljaš led takođe je potrebno smao da obratiš pažnju koja je žica + a koja - jer ako spojiš + i - neće raditi. A možeš ih nabaviti na e bay, kp ili tako sličnim sajtovima ili radnjama moto opreme.
  4. Danas kad sam skinuo zadnji točak primjetio sam da mi fali jedna disk pločica, ona manja, pošto su zadnje čeljusti iste kao prednje na mom prvom motoru Yamasakiju 250 (ili Sprint Princ 250) pokušao sam da stavim njegove disk pločice ali primjetio sam da mi je cilindar blokirao. Zna li ko kako da riješim to i gdje se mogu nabiviti one gumice za kočioni cilindar, Jeste da nije ER5 ili GPZ u pitanju je ZZR 250 ali imam iste felge kao i ovi motori a čini mi se i diskove.
  5. Koristio sam prije ovoga Motul 5100, a onda sam prešao na ovo. Nekako sad više vjerujem sad Modriči nego Motulu za zemlje trećeg svijeta..
  6. Ja koristim ovo, 3€ litar ovde kod nas, a mislim da nimalo ne zaostaje za Motul uljem, prezadovoljan sam.
  7. Ja sam sipao motul 10W u Kawasaki ER5 i sipaću to isto sad u ZZR 250, to je ulje za neku srednju tvrdoću vila, ako želiš tvrđe sipaj 15w ako želiš mekše sipaj 5w, mislim da je držati se neke sredine najbolje.
  8. Mislim da se ovde ne radi o halogenim sijalicama nego o led
  9. Pa što sam gledao na netu izgleda mi kao slavina ali nisam bio siguran da je to to.
  10. Gledam neki zzr 250, vlasnik mi kaže da mu ne radi vakum pumpa, cijena motora je stvarno povoljna ali me zanima šta vi mislite, Da li se to može lako srediti ubacit neka druga ili da se izbaci vakum samo direktan pad.
  11. Sa mnom si pričao, u mom motoru je bio akumulator od 9 ampera, da li se tebi isprazni kad taj akumulator? Nemoj se puno uzdati u taj voltmetar što je na motoru on je nekad pokazivao kako treba nekad nije, ja prikopčam voltmetar na ispravljač direktno, pa pokazuje manje to nije pouzadno ja sam sve to više doživljavao kao ukras. Ako pali i ide nemoj se mnogo opterećivati to je motor na kojem ne može sve biti tip top.
  12. Ja sam vozio Yamasaki 250, prešao sam sa njim skoro 20000, nikad me nije ostavio nigdje a išao sam sa njim i na Kosovo i na more, to su sve bile ture po 500km u jednom pravcu. Imao sam problema samo sa nekim sitnim glupostima ali nikad me mašina nije izdala. Mislim da je to motor koji me je naučio svemu i žao mi je što opet nemam takav motor.
  13. Može li neko da mi pomogne? Zna li neko da li ova nogara http://www.amazon.com/Kickstand-Buzzetti-Sidestand-Primavera-Sprint/dp/B00UY52YGO http://www.scooterwest.com/item_details/Side-Stand-Chrome-Vespa-Primavera-Sprint/11029 odgovara na Vespu Primaveru 50 2015. Čini mi se da je za modele 2013, 2014, 2015 ista nogara ali nisam sigura?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja