Jump to content

Moto Zajednica

kaktus

Članovi
  • Broj tema i poruka

    31
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu kaktus

  • Rođendan 24.01.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    novi sad
  • Interests
    Druzenje,voznja,zene,pivo...
  • Motocikl
    suzuki gsx600f

Poslednji posetioci profila

3107 profile views

kaktus's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

36

Reputacija u zajednici

  1. Koja je cene odprilike za zadnji nosac kofera za Suzuki rf900?hvala unapred
  2. MC NS RIDERS evo vec nekoliko godina za bajkere ili motocikliste na motoru ne naplacuje ulaz. pesaci placaju simbolicno da bi mogli doci i pogledati motore,druziti se sa bajkerima,pogledati p[rogram i naravno dobro se zabaviti na otvorenom. jako je tesko u danasnje vreme placati skupe grupe zarad posete a ne naplatiti neki ulaz da se pokriju troskovi. stoga mi pravimo ugodjaj za motocikliste i nase goste a ko hoce da gleda Boru Corbu,Van Gog i ostale stalne goste skupova po paprenim cenama neka ide na koncert istih i ne pljuje po organizatorima sto nemaju zvucne grupe. ja vec godinama nemam pojma ko nastupa po moto desavanjima iz razloga sto sam zaokupljen druzenjem ,pivom i tako nekim lepsim stvarima . znaci dobrodosli dragi gosti prvi vikend Juna ,plaza Oficirac Novi Sad/23 MOTO FEST MC NS RIDERS
  3. Da dopunim,za sve goste na motoru bilo koje vrste kao i suvozacima je ulaz slobodan.ulaz za pesake je simbolicnih 150 dinara dnevno. Za goste koji dolaze da prespavaju a ne zele da spavaju u satoru obezbedjen je smestaj u motelu 2 km od kampa.za info o smestaju pitati na ulazu bilo kojeg clana da bi se dobila kartica za popust.
  4. I ove godine ce u Novom Sadu da bude buke motora,ovaj put 3,4,5 juna na 23 internacinalnom moto festu MC NS RIDERS. Mesto desavanja,Novosadska plaza Oficirac sa Petrovaradinske strane. Ove godine smo za vas spremili neki program da vas ne udavimo a opet da bude prijatno iveselo. Svirka Petak i Subota. Petak Krug + gosti Subota Bluz deliversi,Balkan +gosti. Pice i klopa po pristojnim cenama. Dobrodosli
  5. Necu doci sigurno! bolje da pravite samo koncert a ne moto skup.kakvo je to postovanje bajkera koji prevali 400 km da vas uspostuje i onda mu naplatite 500 din a pesaci ulaze kao na korzu.ako ne mozete ili ne znate organizovati kako valja onda bolje nemojte nikako!!
  6. Necu doci sigurno! bolje da pravite samo koncert a ne moto skup.kakvo je to postovanje bajkera koji prevali 400 km da vas uspostuje i onda mu naplatite 500 din a pesaci ulaze kao na korzu.ako ne mozete ili ne znate organizovati kako valja onda bolje nemojte nikako!!
  7. Vreme je odlicno,pivo se ohladilo i sve je na svom mestu.zelimo vam dobar provod i siguran put do nas i u povratku kuci.Za prenociste ima kafe Maca u Petrovaradinu.i jos po neki privatni smestaj a sve u okolini i na nekih 1-2 km od samog kampa. DODJITE U MIRU ILI OSTANITE KUCI ! DOBRODOSLI I LEP PROVOD VAM ZELIMO. MC NSRIDERS -NOVI SAD -SRBIJA
  8. I ove godine tradicionalno se organizuje moto fest u organizaciji moto kluba MC NS RIDERS.datum manifestacije je vec stara prica i bice zadnji vikend u Maju.28.29.30-05.svi ste pozvani a vise info u sledecim danima.
  9. MC NSRIDERS :Novi sad zadnji vikend Maja. 28.29.30-05
  10. kupio bi retrovizor desni za suzuki gsx600g 88-96 god.pozeljno je polovan da mi ne odudara od levog. javiti ako ima neko na 066/088755
  11. kupio bi retrovizor desni za Suzuki gsx600f.godiste od 88 do 96.ako neko ima neka prijavi :D

  12. Jos samo 4 dana...Ne zaboravite da je fest humanitarnog karaktera i sav prihod od ulaznica ide za pomoc nastradalima u poplavama..
  13. Svakim danom klub raste i dobija kvalitetno clansvo.okuplja se ekipa koja voli motore,druzenje i pre svega postuje klubskog brata i porodicu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja