Jump to content

Moto Zajednica

Rancic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    31
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Rancic

  • Rođendan 27.05.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Nis
  • Motocikl
    Honda CBR1000F Dual

Poslednji posetioci profila

2292 profile views

Rancic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. bbole ja sam svog 2002.g prva registracija 2003. prodao za 2.400. Stvarno je bio u extra stanju, uvezen iz Svajcarske. Od ulaganja je bilo samo zadnja guma i registracija mu isticala za mesec dana. Sretno sa prodajom, mada si malo okasnio
  2. Rancic

    Suzuki SV 650/s

    SV 650N 1999.g. ima 176 kg.
  3. Rancic

    Suzuki SV 650/s

    Pre sam imao SV650N 1999.godina, a sada Hornet 2002.g. Ja licno imam istu potrosnju sa Hornetom kao i sa SV-om. Cudo jedno, ali identicno troše.
  4. Pisali su mnogi, sto i sam Rise against kaze, ali sve je subjektivna stvar. Ja sam se ukljucio u temu jer sam imao SV 650 i sada Hornet, a prijatelj mi vozi Bandit. Tako da znam sto sta o ovim motorima iz prve ruke.
  5. Sigurno ti je proklizao zadnji tocak jer si dao malo veci gas. To se desava zbog hladnog asfalta i gume. Zavisi i kakva mu je zadnja guma, koliko je stara i istrosena.
  6. Rancic

    Suzuki SV 650/s

    Motor nema ekonomsko opravdanje, to je stvar uzitka. Ako cu kolima zavrsiti danas obaveze sa 20 km predjenih, sa motorom cu preci sigurno 40 km jer mi se jednostavno vozi i necu gledati da idem najkracim putem, vec gde me put nanese. Ako volis da vozis motor, nista nije skupo. Ali definitivno sv je najekonomicniji u svojoj klasi, najmanje trosi, za zamenu ulja ti treba 2300 ml (koliko se secam), ima dve svecice, dva karburatora i to su vec upola manji troskovi odrzavanja nego sto imam sad sa Hornetom. Uzimaj odmah sv jer su trenutno dzabe. Sretno sa kupovinom!
  7. Rancic

    Honda-hornet CB600

    U Nišu si imao gore u Mokranjčevoj super majstore. Zelju i Mišu
  8. SV 650 nema pokazivac goriva, ali ima lampicu za rezervu, za razliku od Horneta do 2002 koji nema ni to, vec slavinu. Mos mislit gluposti, ubaci cbr motor, stavi dobar ram, a ostalo skupi sa otpada iz 60 Salim se naravno, sve je to draz nakeda, i zato ih i volim. SV650 je licno po mom misljenju muscle motor, ne trazi visoke obrtaje. Koliko das gas, toliko i ubrzava. Dosta dobar agregat, moj je bio 99 godina i bio je fenomenalan. Mnogo se lepo vozi, centralno teziste motora i obara se ko od sale, toliko se navikao, da kad sam seo na Horneta trebalo mi 4 dana treninga da naucim kako se obara. Ali imas problem sa visokim obrtnim momentom - moras da znas kako se salta, inace ode dupe. Nije mi se jednom desilo na hladnom asfaltu da kad presaltam u nizu da mi na sekund ustopa zadnji tocak. Inace da se vratim na malo na izvornu temu. Ja sam poceo sa 49ccm,pa polako isao na 250 i na gore. Sad vozim 600 i jos uvek se ne smatram dovoljno dobrim vozacem motora,ali sam koliko toliko oprezan. 600 kubika je previse,ali stvarno, za pocetnike. Mnogo je tu konja i mase da bi pocetnik uopste imao predstavu koliko, kada moze ili treba da odvrne gas, koliko treba da pritiska prednju kocnicu, u isto vreme da to isto razmislja i za zadnju, i da salta u nizi stepen prenosa. To moraju postati prvo mehanicke radnje, kao kad vozis auto i ne razmisljas o tim sitnicama, pa tek onda se usuditi voziti nesto preko 50 konja.
  9. Prijatelju treba leva dekla, ajd mi pusti broj. Pozz
  10. Ja stvarno ne mislim lose o Banditu, obozavam zvuk uljare i postujem ga, samo sam realan. Hornet ima masinu zujalice, to odmah shvatis cim das gas i poludi na visokim obrtajima. Nije za pocetnike definitivno. Prva stvar koju sam primetio na Hornetu je ogromna zadnja guma 180, mislio sam da je to preterivanje, ali kad sam video kako ubrzava - matere mi htela srcka da me strefi Gde sam isao sa SV 140, Hornet ladno ide 180. Menjac kod Horneta je san snova, neznam koji menjac bolje zvuci i salta, ja do sada nisam naleteo na bolji. To je moje misljenje totalno nepristrasnog bajkera, ne bi hteo da ovo postane duskusija kao npr. Golf II je najbolji auto na svetu. Stvar je u tome sta se kom svidja i koji nacin voznje voli. Meni je poprilicno tesko sad da savladam Horneta na ulasku u jacu krivini pod zaletom, jer sam se navikao na SV. Vremenom ce i to nestati, ali SV mi je ostao kao extra muscle motor, koji je perfektan za prelazak pocetnika u ligu motora od 600ccm pa na gore. Hornet je bezobrazna Rka u kozi nejkeda koja slabo prasta pocetnicke greske ako ga przis iznad 7000 obrtaja, dok moze i u 6toj brzini ici 60 ladno i voziti se po gradu bez ikakve galame.
  11. Evo ja sam upravo kupio Hornet 600 2002 prva registracija 2003, uvoz Svajcarska. Svi srafovi fabricki obelezeni, stanje salonsko za 2600 jura, samo ostala registracija. Naime ja sam presao sa SV 650N 1999 na Horneta. Razlika je drasticna, Hornet mnogo bolje ubrzava i na pravcu je neprevazidjen za nejkede 600, ali SV ga sije u krivinama. Sto se tice mene, tu nema dileme, izmedju Bandita i Horneta, uvek bi uzeo Horneta, ali ako volite krivudave puteve verujte mi SV je car.
  12. SV prodat, dosao Hornet 600 2002

    1. Prikaži prethodne komentare  2 more
    2. Rancic

      Rancic

      Bice tesko napraviti prvih 100000, a za druge se ce biti lako :)

      Hvala vam i takodje!

    3. Limenko

      Limenko

      srećnoooo!!!!

    4. darosavac

      darosavac

      kasnije nabaci koju sliku ,srecnoo!

  13. Rancic

    Suzuki SV 650/s

    Zanima me da li moze ovaj stitnik hladnjaka i na moj SV prve generacije, da li su isti hladnjaci po dimenzijama?
  14. Prodato za 2350, moze lock.
  15. Ja odrzavam u Moto-garage, vrlo korektni, povoljni i vredni majstori sa ogromnim iskustvom iza sebe. Stari bajkeri. Svaka pohvala
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja