Jump to content

Moto Zajednica

Fica

Članovi
  • Broj tema i poruka

    36
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Obrenovac
  • Motocikl
    Keeway Speed 150

Fica's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

25

Reputacija u zajednici

  1. Imam ja levu i desnu plastiku! Imam GP-1 kacigu koja je bila u poplavi i bilo mi je žao da je bacim pa sam je ostavio u šupi. Ako vam jos treba daću vam za dz samo mi pošaljite adrese na koje da pošaljem ili možemo da se nađemo negde u Beogradu ako vam više odgovara.
  2. Kod mene trenutno na satu : Kupio sam ga 2008 sa 5-6 hiljada na satu . Bio je u poplavi do retrovizora i dalje radi kao sat .
  3. Njega sam prvo kontaktirao,prodao je...
  4. Ako neko prodaje speeda u delovima trebalo bi mi par delova pre svega prednja viljuska . Isklizao mi je motor i udario u bankinu ,meni nista a viljuska puce ko da je od plastike .
  5. Skini staru i odnesi da ti naprave novu kod http://www.bobansajle.co.rs . Meni su napravili novu za kvacilo koja izgleda kvalitetnije od originalne i kostalo me je oko 500-600 din.
  6. Ja sam prekjuce kupio lanac lancanik prednji zadnji ukupno me izaslo 4400 dinara u sprintu u novom sadu. Znaci da pase verovatno od nekog sprint motora verovatno Track posto vidim da je slican sa speedom. Imas li neku oznaku lanca i lancanika koje si kupio i taj Sprint jel se nalazi u Bajči Žilinskog 9 ?
  7. Zna li neko da li paše lanac i lancanici od Yamahe YBR 125 ? Mislim da je oznaka lanca za speeda 428 -118 a koliko vidim isti je i na Yamahi. Lancanici su napred 14 zuba a pozadi 45 na yamahi samo ne znam da li mogu da se montiraju na nas motor. Inace jurim vec par dana prednju gumu ,zvao sam desetak radnji niko nema niti znaju kada ce dobiti!
  8. Ima li neko drugi broj ovog lika iz Beograda sto prodaje delove?Zvao sam ovaj 063/1045021 ali broj nije vise aktivan.
  9. Zovi 063/824-45-69 trebalo bi da ima plocice ,ja sam od njega uzimao nekoliko delova za speeda. Inace vozio sam i sa lepljenim plocicama i isto su se pokazale kao kupovne cak su vise trajale. Imas u Zveckoj lika koji se bavi lepljenjem plocica dobro radi pa mozes kod njega da odneses da ti zalepi.
  10. Evo jedna okrugla cifra . Inace ovo sto su cajgeri malo prljavi to je od poplave nista strasno .Od tada je presao oko 2000km bez problema !
  11. Evo par slika sa danasnje trke. Nije bilo lose samo cini mi se da je prosle godine bilo vise takmicara??
  12. Ja imam ovaj vec dve godine i odlican je za zastitu od vetra! LOUIS KNEE WARMER
  13. Neee ja kupio pre mesec dana exo-400 u Maxmomentu !! Zna li neko da li ima neki popust na vizire?
  14. Ja sam pisao o toj gumi vec nekoliko puta.Pogledajte moje predhodne poruke,kacio sam i sliku gume. Evo ove sezone sam presao oko 11000km bez problema sa tom gumom.Mislim da cete je tesko naci vise u prodaji posto je guma bas stare proizvodnje posto pise made in Yugoslavia! Prednja mi je ova i za nju sve preporuke.
  15. Ja sam tu gumu kupio pre godinu dana u GP auto shopu i mislim da im je to bila zadnja na stanju.Guma je Trayal i dimenzije su 3.25-18. Mislim da ce moci da pase 3.50-18 cini mi se da je ovde neko na forumu stavaljao slicnu dimenziju na speed-a.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja