Jump to content

Moto Zajednica

tjole

Članovi
  • Broj tema i poruka

    58
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    kawasaki

Poslednji posetioci profila

3171 profile views

tjole's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

15

Reputacija u zajednici

  1. https://youtu.be/Ylv7yukmoAU
  2. Da pitam jel ima neka dobra dusa da mi pozajmi zadnje stop svetlo na sat-dva za registraciju model 2009-2013, moje puklo u uglu pa ne daju da prodje?
  3. Da pitam jel ima neki drugar motorista da mi pozajmi zadnje stop svetlo za 6n/f od 2009-2013 na sat vremena, puklo mi 3cm u gornjem desnom uglu i nece ovi na tehnickom da ga registruju, kao nova pravila od ove godine, a do sad sam ga godinama tako registrovao? Mislim da moze i od versusa istog godista?
  4. tjole

    Goes 125

    I posle godinu dana niko ni jedan utisak? Skuter izgleda vrhunski, da li i ide tako za 125cc?
  5. Ja razmisljam da odem sad za vikend na reli po Makedoniji, al me nesto ova kisa odvlaci, ne kisne mi se nesto. Bio sam prosle god, i bilo extra. Da nece jos neko mozda do MK? http://motori.com.mk/novosti/domasni/5292-23to-moto-reli-makedonija-nezavisnost
  6. Jel to u javnoj ili privatnoj garazi? Kako ne mozes da nadjes ko je?
  7. Mozes sam opusteno. Sa desne strane motora imas jedan srafcic (pogledaj u uputstvu tacno koji je, mada mogu i da ti nadjem na netu neku sliku ako se ne snadjes), njega odvijes, i odatle ce da iscuri (Naravno nemoj da zaboravis da jedno vreme drzis motor uspravno i na kraju ga mrdas levo desno da izadje sve iz sistema). Samo gledaj gde ce da ti istoci taj antifriz posto je sraf postavljen tako da ne curi na dole nego pod 90stepeni u odnosu na put. U isto vreme raskaci onu bocicu gde gledas nivo antifriza (Nalazi se sa desne strane ispod plastike) i nju isperi demi vodom. Kada istocis odatle onda skini poklopac sa hladnjaka (nalazi se isto sa desne strane motora), i isperi ceo sistem sa jedno 4l demi vode, ako treba nekoliko puta dokle god ne vidis da ti kroz onaj sraf ne izlazi samo demi voda. Sada vrati sraf kroz koji je sve iscurilo, vrati bocicu, i polako popuni antifrizom hladnjak dok ne bude skroz pun pa ga zatvori. Onda popuni jos malo bocicu do potrebnog nivoa i nju zatvori. I to je u principu to. Mozes na kraju da upalis motor da vidis da nece negde da povuce, ali ne bi trebalo, ali ako povuce negde, onda popuni do potrebnog nivoa bocicu. Evo nasao sam sliku da vidis sta treba da odvijes: http://www.kawiforums.com/attachments/ninja-650r-er6/36134d1284955710-leaky-radiator-hose-photo1.jpg Ovaj sraf u sredini, ne ova dva koji drze pumpu Sve u svemu ako radis bas polako nece ti trebati vise od pola sata za ceo postupak. Sad ne mogu da se setim tacno koje ti gedore trebaju, al to valjda imas i znas kako da dodjes do bocice za prelivanje.
    1. Prikaži prethodne komentare  1 more
    2. BaneVuk58
    3. shlem

      shlem

      Gledam i neverujem!!!!!

    4. Kemoj

      Kemoj

      Ma idu u krug oko zgrade :)

      pa izgleda ko da ih ima gazilijon

    1. cvele 1389

      cvele 1389

      Sramota za ovu drzavu...treba vratiti smrtnu kaznu..

    2. Vjeko

      Vjeko

      Ma, ovo je nečuveno. Pročitao sam njegovu životnu priču u dahu (onu koju je ovde kod nas napiso). I onda ovakva bruka. Mi nismo država, mi smo jedno veliko NIŠTA! Pravosudni sistem je najgori segment našeg društva.

  8. Chizo zahvaljujem, zvao coveka I rekao mi gde da pogledam u BG-u, I nasao. Nisu bas 100% iste, cak su meni ove nove mnogo lepse. Jos sam zamenio I one zabice sto drze donji oklop, motor sad ko nov, sve se drzi cvrsto I nema nikakvog zujanja. Oslabe te zabice posle par godina tresenja I treba praktikovati da se menjaju. Usput sam stavio I crash barove I evo kako to sad izgleda
  9. Da li neko zna gde da nadjem ovakvu plasticnu "kako god da se zove ovo na srpskom" http://www.google.rs/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.zx-10r.net%2Fforum%2Fattachment.php%253Fattachmentid%253D64089%2526stc%253D1%2526d%253D1207098952&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.zx-10r.net%2Fforum%2Fshowthread.php%3Ft%3D54815&h=257&w=335&tbnid=mFZH-utG0l7ntM%3A&zoom=1&docid=tOf964yXc0G32M&ei=Udy1U_DePIiQ7Ab_iIDADw&tbm=isch&ved=0CCEQMygIMAg&iact=rc&uact=3&dur=1948&page=1&start=0&ndsp=28 Znam da u Amerikama ima sve, ali meni treba nesto blize. Evo bas ovo sto ovi prodaju http://www.boltmotorcyclehardware.com/products/sport-bike/sport-bike-rivets/m7-rivets.html Ove sire mi spajaju donji deo oklopa I malo su se olabavile, a jedna ispod vetrobrana (evo na slici gde stoji) mi pukla pa moram skroz da je zamenim.
  10. Kako mislis da ga operes da se sija I bude stalno cist? Ovo samo malo kise mu nista ne znaci, moras lepo peracem pod pritiskom, pa deterdzent, pa cista voda...
  11. Ukoliko ti je ljubimac onaj lepi pinč kod ograde onda extra, al motor je ipak stvar
  12. Nemoj da se zezas da sam menjas kociono ulje, jer ako ti ostane vazduh u cevima ode glava ili ce u najmanju ruku biti veoma neprijatnih iznenadjenja. Za to OBAVEZNO kod nekog ko je to radio vec mnooogo puta.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja