Jump to content

Moto Zajednica

velja

Članovi
  • Broj tema i poruka

    201
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu velja

  • Rođendan 21.12.1979.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pančevo

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

velja's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. velja

    HONDA CB 500

    Na svima je tako. Fabricka creva na CB500 su trash i sire se i ne treba ih koristiti. Odma ih treba zameniti pancirnim. Zadnje crevo (na modelima koji imaju brembo) je kraće i stiska se nogom pa ne mora ali prednje pancirno je obavezni mod. Posle toga imas motor koji pristojno koci a do tada je rizican.
  2. velja

    honda cbr f2

    Moze da bude neka ograničena verzija za trziste koje zahteva tako. Ali sve se to da promeniti. Odakle je uvežen motor? Originalna saobraćajna bi ti rekla dosta. Jel si probao koliko moze da ide? Ne nagovaram te da probas, samo pitam. Taj motor je veoma brz, a nije nov. Zbog toga vodi racuna i o ispravnosti motora počevši od upravljača, kočnica, točkova i guma. Inace je super motor.
  3. Imalo je bar dve teme pa probaj da nađeš. Ja sam prezadovoljan osim vizirom na kome oce da pukne zubić (puklo i meni i drugu). A gde ćeš da kupiš? Jel se situacija oko uvoznika nešto promenila?
  4. Ivane, lepo je što si pomenuo naše drugare nastradale na Ibarskoj. Ni na ostatak emisije nemam zamerke. Motociklistima je data reč i prilika da objasne stvari iz svoje perspektive i ako to bude ušlo u praksu mislim da će se i stvari na ulici okrenuti na bolje po nas.
  5. ok. izvini, nemam pojma gde sam se z,jebao. pozdrav za pancevce

  6. zdravo veljo. ja sam samir iz zr-a. ako sam dobro procitao, ti imas ts? ja sam bas doneo jedan iz swicwe i posto nista o njemu ne znam, dobro bi mi doslo par saveta. unapred hvala

  7. Moze sve kod njih. Pa ni oni ne znaju šta rade. Ja kad sam registrovao motor prvi put trazili mi neku pdv izjavu od firme koja mi je prodala ili tako nesto i otera me zena sa saltera. Desilo se da nije bila guzva ja pređem na drugi salter i registrujem bez toga. Obicno je bilo kakva borba sa njima besmislena. Dobro si ti ovo izveo.
  8. Ne bih terao motor odmah, kao sto je napisano, jer jednostavno ne radi kako treba. Bučno salta nema stabilan ler i sl. Htedoh da napišem šta ja radim ali je isto ko ovo gore ... Uglavnom ne krecem dok mi ler nije stabilan, što se skoro uvek poklapa sa izlaskom kazaljke iz cold dela. Znaci kad pustim gas da mi ne padne ler ispod 1200 na mom motoru i da bude stabilan. Obicno traje od 2 do 3 minuta. Veći deo ovoga (skidanje sauha i drzanje na nekim obrtajima) video sam od majstora Mikana iz Pančeva. Kad sam kupio hondu pre dve godine oterao sam je kod njega i kad sam dosao da je pokupim snimio sam njega šta radi. Posle sam vide da moj kum isto tako radi, a i on je profesionalac tj. time se bavi. Pre toga, Sachsa sam zagrevao tako što sam ga držao na sauhu neko vreme 1-2 minuta i posle toga terao.
  9. Baš ti je lepa devojka. Pa kakvo je to vreme tamo kad se kupate. Koje su temperature? Besplatan savet: Probaj MoneyGram. Jeftiniji su od WU. Kolko znam ima ga u Srbiji u Agrobanka i Volksbank a ima i tamo sigurno.
  10. Jeste ima onaj kavin agregat sto ga svuda stavljaju.
  11. Ne treba ici u kovin ako ides iz BGD. Nego: Pančevo (novim putem), Starčevo, Omoljica, Banatski brestovac i tu skrenuti levo za Skorenovac (ima putokaz i na glavnom drumu je skretanje). Izvini ako te nisam dobro razumeo. Ali reko da ne krenes kasnije pa dodjes daljim putem i zakasniš na gulaš.
  12. Nađi nekog sa istim i uzmi CDI pa probaj jel oce sa njim.
  13. Bio prosle godine. Ove ne propustam. Moguće je da ću ove godine morati ranije da se vratim. Svaka preporuka.
  14. Mom drugu je vetar otvorio vizir (vec je malo bio otvoren) i oba zubica su pukla. Ja sam moj jedan zub polomio normalnim rukovanjem. Digao sam vizir i osetio krc.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja