Jump to content

Moto Zajednica

dinja90

Članovi
  • Broj tema i poruka

    25
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

dinja90's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav :Da li neko zna kako da ispitam izlaze na cdi -u koji za sta sluzii , cdi je od kymca quannona 125 ima 10 izlaza , problem je u tome sto kontrolise senzor nogare registruje ga da je non stop spusten. Evo nekih slika.
  2. Hvala na odgovorima. Majem se vec 5-6 dana , i vidi se pomak klipcici se vracaju ali sve hvata na dnu , promenjene su sve gumice gumice u glavnom kocionom, u celjustima dve na klipovima jedna na sredini, i sve isto i na onom srafu koji gura klip pritiskom na pedalu za kocenje kad ga odvrnem, zavrnem sve hvata pri dnu i to slabo.
  3. Inace kupio sam nisotek dot 4 pored toga pise k4 .
  4. Kad vrsim ispustanje vazduha iz sistema, ostavim otvoren poklopac posude, nadrukam pa ispustim na sisicu. Da li je bolje sa zatvorenom posudom to raditi ili sa otvorenom?
  5. Pozdrav drugari. Imamo problem sa zadnjom kocnicom , klipcici u kljestima se ne vracaju, tj vrati se jedan kolko da ne blokira tocak , kad zavrtim tocak u praznom hodu , ne zakacinje nigde , ali kad probam motor i pipnem disk lagano mogu jaja da se prze. Promenio sam ceo set gumica u kljestima dve izmedju klipcica i jednu u sredini. Ali opet isti problem, kocnica je tvrda ali , izuzetno slabo koci, sve pri kraju hvata. Uzrok mi nije jasan , menjao sam zadnju gumu i klipcici su bili ispali iz kljesta , ispustio sam ulje , vratio klipcice. Uradio proces , novo ulje u posudu , nadrukam , zadrzim kocnicu , ispustim vazduh na sisku, taj proces sam ponovio 3-4 puta i nista nisam dobio da kocnica radi normalno, poklopac od posude nisam zatvarao prilikom drukanja i ispustanja vazduha. Da li neko moze da mi kaze u cemu moze biti problem. Radi se o Apriliji rs 50 2008. Hvala unapred
  6. Pozdrav. Interesuje me da li zna neko o cemu se radi , motor lepo pali, radi sigurno 5 min perfektno, cim se zagreje gasi se , nece da radi na ler gasu. Ima automatski sauh. Da li zna neko sta treba da uradim?
  7. dinja90

    Potrebna pomoc

    Nista se ne desava sve je isto. Skinuo sam karburator ocistio ga sve i upalio je desetak puta lepo , pa sada opet nece. Nesto u vezi goriva ili je vakum pumpa ili kaarb? A jel zna neko kako da nastelujem smesu goriva?
  8. dinja90

    Potrebna pomoc

    Ne daje los zvuk prilikom verglanja , u kontinuitetu vergla.
  9. dinja90

    Potrebna pomoc

    A jel postoji neki drugi problem , zbog kog nece da upali na taster?
  10. dinja90

    Potrebna pomoc

    Pozdrav ljudi . Nedavno sam kupio Apriliu rs 2006. Motor je stajao, kada sam ga kupovao slab je bio akomulator i nisam uspeo da ga upalim na taster, upalio je na guranje na metar, zamenio sam akomulator i opet ista prica motor vergla , ali nece da upali na taster, na guranje pali. Da li moze neko da mi kaze u cemu je problem.?Motor ide super nikakvih drugih problema nema. Hvala unapred
  11. Zdravo drugari. Jedno pitanje. Da li mogu da organizujem neki moto skup, ameter sam i nisam ni u jednoj grupi, iz Nisa sam. Hvala .Pozdrav
  12. Da li neko zna koje su tri zice koje idu na stator , a koje dve idu na akomulator. Na motoru imam 3 zute iz statora , crnu i zelenu . A na regleru koji sam kupio ima jedna zuta, jedna zelena , jedna crvena, jedna roze i jedna crna . Evo i slike. Ako neko moze da mi kaze koje tri da zakacim na stator.
  13. na 0.05 - 0.06 I usisni I izduvni .Nisam podjednako su isto nastelovani. Ali desava se da kad okrecem magnet da on prvo otvara izduvni ventil ,pa onda onaj medju prostor pa tek onda otvara usisne. A desilo se da jedna seljacina od majstora kad mi menjala lagere na bregastoj ,I kad je vadila lanacanik na kom dolazi lanac ,nije zabelezio kako stoji ,posle ga vratio bezveze . A sad bi znao tacno kako da ga nastelujem , jer je imao one 2 male rupice I jednu veliku I po tome se stelovao , sad me totalno zbuinio. Hvala na odgovorima
  14. Ventili moraju biti zatvoreni kada je klip u gornju mrtvu tacku? Tako sam postupio, ali desava se da duva gde se ubada karburator?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja