Jump to content

Moto Zajednica

zorzis

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu zorzis

  • Rođendan 25.11.1987.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kawasaki zx10r

zorzis's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. Care ,ti si otelotvorenje energije i volje ne za zivotom kao frazom nego nego za smislom u svakom pogledu , i svim ovim postovima si pokazao i dokazao, pokazao ljudima da jebeni socijalni i ekonomski i drugi problemi koji sve nas pogadjaju obicna trunka gluposti koje nas u tom trenutku snadju i da nismo ni svesni smisla zivota dok neko kao ti ,ne stavi poentu u oih 9 strana na forumu, Ne samo da bih voleo ds te upoznam (a verovatno si mi komsija videh sliku iy KDT dace ) nego bih voleo tu privilegiju da podelim sa sim ljudima sa foruma. Ako ne ovde imas od mene zurku u mom kafe baru koje uskoro otvaram u Vrnjackoj Banji, sa sve cicama i dpetima! Ziv nam bio!!!
  2. Honda zauvek.

  3. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2002 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Vozio sam ga od 2011 do kraja 2012 godine, znaci oko sezonu ipo, preso oko 6000-7000 km odlican motor ,to mi je bio prvi ozbiljniji motor, i za svaku je preporuku, ja sam moj bio perfektno sredio i sto se estetike tice i performansi, ali i bez toga je odlican jer to je ipak HONDA.Sjajan za pocetnike ali i za iskusnije vrlo povozan motor vrlo elastican,za mene sto se horneta tice sve naj naj. 3. Sta mi se dopada: Elasticnost agregata, upravljivost pogotovo po gradu, sad vozim R-a i vidm da je horent keva za gard. 4. Sta je moglo biti bolje: Pa to sto je moglo biti bolje ja sam uglavnom sam sredio, to je malo vislji rep, uvuceno stop svetlo a sad ima i afetermarket varijanti koliko hoces. i naravno odmah drugi izvduv sto se mene tice, onaj sulundar ga bas pravi starinskim.eventualno malo bolje kocnice ali nije ovo motor za stazu pa nije nista radikalno. Posto sam vozio i noviji model 2006 god isto sa okruglim farom , razlika nije krucijalna osim estetike. [5. Moj utisak: Sjajan motor kao sto vec napomenuh, Moj jedini razlog sto sam ga prodao je sto mi je nekako mali visok sam oko 190 i knap mi je bio za dlaku.
  4. dal si uspeo da skines blokadu i kako posto imam isti motor i nece preko 180 km/h
  5. jel te interesuje zamena za hornetov fabricki izduv,
  6. jel moze kontakt tel da se cujemo?
  7. opel corsa b kraj 94 god, abs,servo,el podizaci,centralna,alu felne, fabricki spojleri,crna metalik, uradjena full generalna pre 7000 km , masina je nova sve servisne knjizice, registrovana do kraja avgusta, vlasnik 3 god, zamena za sv ili neki R priblizne ili iste vrednosti cena za kes 2300 u zameni malo vise. auto stvarno vredi videti(probati).
  8. jel te zanima opel corsa b 16v gsi ,crna sport sve sem klime 95 god ,radjena full generalna pre 7 000 km ,alu felne,el podizaci,spojleri, cista fabrika vredi probati!!!
  9. jel te zanima opel corsa b gsi mozda ?
  10. zorzis

    RS 125 1994-2009

    1. Godiste motocikla koji ste vozili: Vozio sam 1997 i 2001, prva je bila full otvorena karbonski auspuh, k&n filter veci klip, isla ko besna negde oko 180 km/h ako ne i vise, imaj klipovi na youtube, aprilia rs street camera on board koga zanima. a ova druga je imala sport auspuh isto i veci klip falio joj je filter da bi usisavala vazduh ko luda, i ona je isla negde oko 180.\ 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: pa po godinu dana po mooru a mozda i vise, al znam je u dusu!!! 3. Sta mi se dopada: Super za ucenje i za mladji period kad sam je ja i vozio, velika greska danasnjih klinaca sto preskacu ovu po meni najbitniju fazu,jer se se sa ovim motorima ulazi u ozbiljan bajkerski svet postepeno, odlicna je za krivine ,za vezbanje za uleganje ,odlicno ubrzanje. 4. Sta je moglo biti bolje: Vrlo je lagana pozadi ,tako da sa nekih od 100- 150 km/h zadnji deo pri naglom kocenju leluja. 5. Moj utisak: Super motor nema sta od 1996 pa do danas nema premca u klasi , u moje vreme kad su motori bili redji i onaj ko je imao motor gledali su ga kao marsovca, ovo je bilo ostvarenje decackih snova!!!
  11. Cao zovem se djole iz beograda , trenutno bez motora al sam u potrazi za njim, imao sam 2 aprilie rs 125, 97 i 2001 god i hondu cbr 600 f4, tako da cu rado podeliti savete sa bajkerima koje to zanima pozz!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja