Jump to content

Moto Zajednica

Krema

Članovi
  • Broj tema i poruka

    159
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Krema

  • Rođendan Maj 25

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Bgd
  • Motocikl
    Transalp 650

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Krema's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

207

Reputacija u zajednici

  1. Prodajem bocne kofere Givi E360. Koferi su skoro pa novi, samo su jednom nakaceni na motor radi probe. Monokey sistem kacenja. Zapremina kofera je 40 litara. Poseduju 4 kljuca, jedan kljuc otkljucava oba kofera. Cena 150 evra. Koferi se prodaju iskljucivo u paru. Kontakt telefon 065-5555-832
  2. Prodato. Novom vlasniku zelim puno bezbednih kilometara i uzivanje u voznjicama sa svojom lepsom polovinom.
  3. Danas smo se malo gusterisali i pozirali.
  4. Ovo mi deluje zanimljivo. Mogli bi da trgujemo ako imas ono sto meni treba.
  5. Jos jednom da napomenem da me zamene ne zanimaju, iskljucivo prodaja. Stvarno nema smisla da mi nudite zamenu ako sam lepo naglasio da me iskljucivo prodaja zanima. Korekcija cene je moguca.
  6. Na prodaju Honda Transalp 650: - godiste 2000. - presla 55400 km - agregat u odlicnom stanju - gume u veoma dobrom stanju - akumulator je nov, garancija je 2 godine (vazi do 19.06.2016. godine) - registracija istice u maju 2015. godine Od opreme ima: - povisen vizir - kres bar - zadnji kofer Givi (mislim da je od 50 litara) - nosace bocnih kofera - podmazivac lanca (varijanta Arakis) - KN filter vazduha - pistalica za migavce Uz motor dajem: - 3 litre Bardahl ulja 15-50 - uljni filter - sredstvo za pranje i podmazivanje KN filtera - ceradu - disk lock - lanac za vezivanje - alarm (potrebno ugraditi) - nove prednje Nissin kocione plocice semi metalic (potrebno ugraditi) - nove lezajeve prednje viljuske sa prahobranima-kupljeno u Delti (potrebno ugraditi) - nov rezervni retrovizor Takodje motor poseduje i bocne kofere Givi E360N ( od po 40 litara) i po dogovoru idu zajedno sa motorom. Ako se motor proda bez njih koferi ce biti posebno na prodaju. Inace bocni koferi su novi, samo jednom nakaceni na motor radi probe i slikanja, poseduju 4 kljuca i jedan kljuc otkljucava oba kofera (znaci 3 su rezervna). Motor je kod mene 3 sezone. Ukupno sam sa njim presao oko 6000 km, ali u poslednje 2 sezone samo oko 800 km. Prodajem ga zbog manjka vremena koje mogu posvetiti voznji motora. Motor je garaziran. Sa motora sam jednom pao pri manjoj brzini (proklizao) i ostecenja tada nastala su sanirana (pukao desni retrovizor i ogrebana leva plastika i kres bar - mozete videti na jednoj od slika ostecenje). Zamene me ne zanimaju, iskljucivo prodaja. I da, obavezan je prevod motora,ovlascenja ne dolaze u obzir (pitanje je koliko cu jos biti u zemlji pa da se ne jurimo oko toga, mislim da nije neki izdatak). Cena je, sa bocnim koferima, 2850 evra. Cena, bez bocnih kofera, 2780 evra. Napomena: Korekcija cene je moguca jer je potrebno uraditi zadnji tocak, tacnije zbice zadnjeg tocka na kojima se pojavila korozija usled vlage u garazi. Kontakt na PP ili na tel 065-5555-832 (Dragan)
  7. Ajde da pomognem i ja malo u vezi Lefkade. Sto se tice smestaja najbolje je smestaj rezervisati pre puta. Jul,a pogotovo avgust je prepun turista (najvise Italijana) tako da se smestaj teze nalazi. Nije nemoguce naci smestaj,ali cete se dobro pomuciti. Smestaj pokusajte OVDE da trazite. Slobodno kontaktirajte vlasnika, odgovorice vam sa svojom ponudom i ne libite se da trazite nizu cenu-mozda i uspe. Sto se tice mesta, po meni, najbolji izbor bi bila zapadna obala (npr. Agios Nikitas) jer su sve lepe plaze na ovoj strani i ovo je najbolja pozicija da vam bude baza. Plaze su lepe i do njih se mora obavezno prevoznim sredstvom. Siguran sam da necete biti na jednoj plazi sve vreme. Plaza sa najvise stepenika je Egremni (mislim da ima 350 stepenika i treba vam dobra kondicija da ih savladate, pogotovo u povratku). Ako idete automobilom parking za plaze se placa (najmanje 2 evra,a najvise 5 evra), ali vi to necete platiti jer cete kao i vecina parkirati pored puta. Za motor se negde placa,a negde ne, ali cete ipak i motor ostaviti negde pored puta u ladovini. Na neke plaze (Milos plaza) necete ni moci da idete ni jednim prevoznim sredstvom vec iskljucivo pesaka ili brodicem (3 evra u jednom pravcu - po meni bolje ici kozjim stazama pesaka). Ako idete u kamp onda idete u mesto Agios Nikitas i tu imate kamp "Kalamitzi" (odmah pored EKO pumpe). U blizini je istoimena plaza. Sto se tice cene goriva na Lekadi: evro dizel se kretao od 1.30-1.35, bezolovni 1.70 pa navise, auto gas je bio 0.80.-0.83. Cene u kaficima i restoranima su otprilike ove: pivo 2.5-3.5, frape 2-2.5, pita giros 2.5-3, giros porcija 6.5-7.5, musaka 6.5-8 (obavezno probati-fenomenalna je)... U mestu Levkas imate LIDL i on se nalazi na izlazu iz mesta na putu ka Nidriju, sa leve strane. Ako treba jos neka informacija slobodno pitajte. Evo i neka slicica:
  8. Pozdrav za kolegu i pohvale za slikicu. Upoznali se danas slucajno na aerodromu Zaluzani.
  9. Krema

    iGo kutak

    A koje mape koristis za te drzave?
  10. Po meni, prva 3 mesta: GoPro, Sony i JVC
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja