Jump to content

Moto Zajednica

waterman

Članovi
  • Broj tema i poruka

    159
  • Pridružio se

O članu waterman

  • Rođendan 01.10.1959.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Interests
    pecanje ,dobra muzika ,blues,boravak u prirodi voznja bicikla
  • Motocikl
    Yamaha xj 900 S

Poslednji posetioci profila

3659 profile views

waterman's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

154

Reputacija u zajednici

  1. waterman

    KOVE 510X

    Rambo ima jednu pesmu- jedno te isto, jedno te isto ,jedno te isto... Tako i ovi kineski motori, svi kao jedan samo druga nalepnica
  2. waterman

    Kamp

    pu, pu , sotono ajd u vodu
  3. Samo da se zna-ako ovaj motor bude danas prodat u Pančevu, to je moja zasluga. Ja sam ga preporučio drugaru na osnovu slika i komentara forumaša iako lično ne poznajem prodavca.
  4. moj rođak istog godišta kao tvoj deda kupio sličan iz Subotice . Prednja vila uopšte ne radi pa mu puklo staklo retrovizora od neravnog puta . Ostalo radi normalno .
  5. kad su karburatori dobro naštelovani i nema nikakvih problema sa gumama na usisnoj grani, i kad je dobro zagrejan trebalo bi da se gasi kad je saug imalo povučen . Ako tebi zagrejan radi uz uključen saug ,onda treba uraditi karburatore , a šta to sve podrazumeva reči će ti neko ko radi to. Taj će naći i uzrok gašenja kad ne bi trebalo -što se tebi sad dešava. Ima majstora ,potraži malo.
  6. waterman

    Lidl kaciga

    Kacige MT su baš dobar odnos novac /kvalitet. Kupio u barelu i prezadovoljan sam.
  7. Skini štapove i odnesi kod majstora da zameni semeringe , a ti posle samo namontiraj nazad na motor . Mnogo je jednostavnije jer možeš napraviti neku nepopravljivu štetu. Samo zamena bez skidanja štapova ne košta mnogo ,proveri , a sačuvaćeš živce.
  8. Definitivmo u auto svetu najpopularniji SUV vozila , a u moto adventure. Nekako su mi dosadili i zgadili mi se iako sam imao transalpa i slične motore.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja