Jump to content

Moto Zajednica

ChoFeE

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ChoFeE

  • Rođendan 27.05.1984.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    bice :)

ChoFeE's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Praticu ovu temu jer mene interesuju iste stvari, a sto se saveta za voznju tice, ne dozvoli da te povuce masina vise nego sto to dozvoljavaju uslovi puta, okruzenje u kojem vozis, SOPSTVENI UMOR, PAZNJA itd. I preporucujem da svako malo svratis i na crnu hroniku, pa gledaj da ne dozvolis da ti se desi ono na sta nailazimo tamo...Pazi, jer voznja motorom nije samo dodavanje gasa, agresivno preticanje, guranje u saobracaju, naleganje u krivinama itd. Imas mozga, shvatas sta kazem.
  2. Ne primete motor zato sto ni rodjenu babu na metli ne bi videli. Ja zaista, ali ZAISTA ne znam u cemu je toliki problem da se prilikom promene trake ili prilikom skretanja pogleda u retrovizor, a kamo li mrtav ugao dok vozis kola. Da ne pominjemo migavce. Ne prodje dan a da mi neko ne sasece put makar dvaput, a ja ne vozim motor vec auto. Taksisti u Novom Sadu su pogotovo kriminalni, zajedno sa kojekakvim dostavljacima. Danas svako ima dozvolu. Po mom misljenju to bi mozda trebalo korigovati.
  3. Boze, strasno. Nek mu je laka zemlja.
  4. ChoFeE

    JFM

    Radi se o ovoj kaciZi
  5. ChoFeE

    JFM

    Hteo bih da se obratim za pomoc. Naime, nasao sam za poprilicno primamljivu cenu flip-up kacigu marke JFM u N.Sadu, pa sam hteo da pitam: valja li to ista, ima li neko sa foruma ovakvu kacigu i kako je zadovoljan/na istom? Kacim i slike... :zbunjen:
  6. Svaka cast! Eto sta sve moze da uradi dobra ideja i slobodno vreme uz malo kreative A ideju cu dukradem dole za radionicu!
  7. Sorry. Nisam znao da joj je tamo mesto. Molio bih modove da se tema prebaci na lokaciju gde treba da bude
  8. Da, stvarno, kako se zavrsila cela ujdurma?
  9. Da li zna neko sta se desilo u Kraljevu? Koliko vidim u pitanju je momak od 15 godina http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/496987/U-Kraljevu-tesko-povredjen-tinejdzermotociklista
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja