Jump to content

Moto Zajednica

MALI DIKTATOR

Članovi
  • Broj tema i poruka

    217
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu MALI DIKTATOR

  • Rođendan Oktobar 6

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Necu da ti kazem celavi!!!
  • Motocikl
    GPZ 500S

MALI DIKTATOR's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

203

Reputacija u zajednici

  1. Al se neko ovajdio na tajnom tenderu!!! Stvarno ne razumem, zasto bi nabavka za policiju bila tajna, osim ako nesto ne mute? Saobraćajna policija obavila je ovaj posao bez javnog tendera, „poverljivom nabavkom", a ukupno 102,6 miliona dinara obezbeđeno je od novca prikupljenog naplatom kazni za prekršaje u saobraćaju. U policiji najavljuju da za narednu godinu imaju u planu dodatnu nabavku novih motora.
  2. Ovo mi je omiljeni citat, iako je besramno izgovoren od jedinog urednika u kog sam do danas imao potpuno poverenje

    Motoholic, on 10 December 2010 - 20:51 PM, said:

    Drugo, to zajebavanje sa glasanjem je isto bilo greška. Takođe se u ime Uredništva izvinjavam zbog toga. Koliko sam mogao da provalim više je bilo proizvod zajebavanja i nepromišljenosti nego malicioznosti..

  3. Zar se to tako zove???

  4. A koji je razlog popravljanja glasanja?

  5. http://www.rts.rs/pa...797866/SAT.html Evo ga link emisije onog sto mlatara rukama. Tamo je objasnjeno sve u vezi ovoga. Ako neko moze, neka povadi ono sto se tice zakona iz emisije pa neka okaci da ne mora da se gleda cela emisija.
  6. Ako u ugovoru nije jasno oznaceno da je garancija samo 1 godinu, onda po tom istom zakonu za koji si cuo, garancija vazi 2 god!!!
  7. Pa kad si vec rasklopio, a delovi nisu skupi... Ja bih promenio sve
  8. Neko je vec predlagao da se otvori tema o prevarama, ali je bio problem kako utvrditi istinu. Evo i ja sad predlazem da se otvori tema o prevarama. Sto se tice utvrdjivanja istine, moze i to da se resi. Ako ja kazem da me KochaMatori (navodim primer) prevario iznoseci argumente koji podrzavaju moju stranu price, a on tvrdi da nije uz neke druge argumente ako ih ima, neko ce poverovati njemu, a neko meni. Ali ako se nekoliko ljudi zali na njega i tvrdi da ih je prevario, eee u tom slucaju ce neke stvari biti jasnije. Prevaranata je uvek bilo i bice ih, a forumi su idealni za takve. Tu steknu poverenje drugih forumasa, a onda to isto poverenje zloupotrebe cim im se ukaze prilika da zarade. U tome im cak nesvesno pomazu i pojedinci koji komentarisu robu koju prevarant recimo prodaje. Svedoci smo brojnih komentara forumasa koji kad vide sliku motora krenu sa hvalospevima, a da taj motor nisu videli uzivo, a cak i ako jesu, nisu ga zagledali kao sto bi to uradili da zele da ga kupe, pa ne primete mozda brojne nedostatke doticnog motora, ali svojim komentarima mozda uticu na potencijalnog kupca koji je citajuci komentare poverovao da je to dobra prilika.
  9. Zanimljivo. Ovdje ga obiljezavaju sa P http://hr.wikipedia.org/wiki/Snaga, kao i ovdje http://sh.wikipedia.org/wiki/Snaga Kad otvoris taj prvi link sto si postavio, videces na dnu stranice sa leve strane pise "Snaga struje i elektricna energija" pa klikni na to.
  10. I ja sam po secanju snagu prvo obelezio sa P, ali sam onda uzeo da proverim na netu i naidjem na http://hr.wikipedia.org/wiki/Snaga_struje_i_elektri%C4%8Dna_energija pa sam izmenio post.
  11. Kolika ti je struja pri tih 4000rpm? Joska, postovali smo istovremeno
  12. U = napon I = struja N = snaga U * I = N
  13. U danasnjem Blicu je cale jednog od ove trojice koje je oborio policijski auto demantovao da su se oni zakucali u isti.
  14. Ma video sam, ali nisam mogao da precutim. Ti i ja smo juce razmenili par pm-ova i znas o cemu se radi i gde lezi moje nezadovoljstvo. Dugo sedim u kuci, idem samo na kontrole i tako ce biti do kraja marta...bar bi trebalo da bude. Cak mi i posao donose kuci. Slobodno vreme provodim viseci na netu, izmedju ostalog i ovde. A kad sam vec ovde onda se trudim da dam svoj doprinos u skladu sa trenutnim mogucnostima, mada pojedincima iz nekog razloga to smeta. Cak i na neke postove koji me poprilicno iznerviraju, trudim se da odgovorim biranim recima i mislim da uspevam u tome. A onda dodje neko, predstavi se kao ja i pocne da pise kojekakve gluposti! I ja na to treba da cutim? E pa ne mogu!!! Da se neko nakon onakvih komentara potpise kao Tomerc, ti bi cutao?
  15. I tamo sam...samo sto nisam http://www.moto-vest...ic,551.460.html Neko se predstavio kao Lalajko, kopirao moj odgovor upucen Lancia88, a nakon toga mi kolega sa ovog foruma zeli dobrodoslicu Znam da nerviram neke ljude, mene takodje nerviraju pojedinci, ali me bas zanima ko je doticni koji se unaokolo predstavlja kao ja? Moze i na pm. da mi kaze sta ima (ostace medju nama) i da zavrsimo sa tim!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja