Jump to content

Moto Zajednica

Krx77

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    CBR 1000 f (1987)

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Krx77's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ljudi, pregorela mi je sijalica (kratko svetlo) na Hondi CBR 1000 f iz 1987. Okrenuo sam brojeve telefona bar desetak prodavnica u Beogradu koje se reklamiraju kao prodavnice delova i moto opreme i niko ne drži sijalice. U dve su mi tražili neke parametre kao da sam elektro inžinjer pa da vide da li imaju na stanju ili mogu li da nabave... Ovaj motor imam od ove godine i ne mogu da verujem da je tako teško doći do sijalice... Ako neko zna šta ja njima treba da kažem kad pitam da li imaju sijalicu ili prosto gde se sijalica za ovu namenu i ovaj model može kupiti neka mi javi ovde .Pozdrav i hvala.
  2. Ljudi, pregorela mi je sijalica (kratko svetlo) na Hondi CBR 1000 f iz 1987. Okrenuo sam brojeve telefona bar desetak prodavnica u Beogradu koje se reklamiraju kao prodavnice delova i moto opreme i niko ne drži sijalice. U dve su mi tražili neke parametre kao da sam elektro inžinjer pa da vide da li imaju na stanju ili mogu li da nabave... Ovaj motor imam od ove godine i ne mogu da verujem da je tako teško doći do sijalice... Ako neko zna šta ja njima treba da kažem kad pitam da li imaju sijalicu ili prosto gde se sijalica za ovu namenu i ovaj model može kupiti neka mi javi ovde ili na 065/6876 188 Pozdrav i hvala.
  3. Ljudi, pregorela mi je sijalica (kratko svetlo) na Hondi CBR 1000 f iz 1987. Okrenuo sam brojeve telefona bar desetak prodavnica u Beogradu koje se reklamiraju kao prodavnice delova i moto opreme i niko ne drži sijalice. U dve su mi tražili neke parametre kao da sam elektro inžinjer pa da vide da li imaju na stanju ili mogu li da nabave... Ovaj motor imam od ove godine i ne mogu da verujem da je tako teško doći do sijalice... Ako neko zna šta ja njima treba da kažem kad pitam da li imaju sijalicu ili prosto gde se sijalica za ovu namenu i ovaj model može kupiti neka mi javi ovde.Pozdrav i hvala.
  4. Ljudi, pregorela mi je sijalica (kratko svetlo) na Hondi CBR 1000 f iz 1987. Okrenuo sam brojeve telefona bar desetak prodavnica u Beogradu koje se reklamiraju kao prodavnice delova i moto opreme i niko ne drži sijalice. U dve su mi tražili neke parametre kao da sam elektro inžinjer pa da vide da li imaju na stanju ili mogu li da nabave... Ovaj motor imam od ove godine i ne mogu da verujem da je tako teško doći do sijalice... Ako neko zna šta ja njima treba da kažem kad pitam da li imaju sijalicu ili prosto gde se sijalica za ovu namenu i ovaj model može kupiti neka mi javi ovde. Pozdrav i hvala.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja