Jump to content

Moto Zajednica

P.S. Dzon

Članovi
  • Broj tema i poruka

    226
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu P.S. Dzon

  • Rođendan 07.06.1984.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    BMW f650gs / Suzuki gs500e

Poslednji posetioci profila

2499 profile views

P.S. Dzon's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

97

Reputacija u zajednici

  1. Ma kakav majstor za to. Imas sa donje strane kocione rucice, na nosacu mikroprekidac. Ili se olabavio i pomerio ili se zaprljao pa ne vrsi posao. Drzi ga bukvalno jedan safcic.
  2. Ja sam se odlucio za ovu verziju vizira i nalepnice za rezervoar. Ali meni je ovaj motor cisto gradska varijanta, pa sam isao na varijantu da vizir bude manje vise samo estetika i da bude retro.
  3. Vidis da li lepo pali (za jednog jednocilindrasa) . Kvacilo da li je meko. I obavezno menjac da ne ispada iz neke brzine, uglavnom druga. Malo ga nategnes kada ga budes probao i to je to. Pogledaj lanac, lancanike. I cisto pitaj za filter goriva da li zna da li je menjan skorije, jer one je skuplja stvarcica.
  4. Ovako sam ja hteo mog da prodam da bih kupio veceg. A onda sam shvatio da i kad dupliram lovu ne mogu po aktelnim cenama da kupim nista pismeno. I tako cuti i teraj Ako sam dobro razumeo od ulaganja imas sve.
  5. Nekome lepo nekome ruzno, sto ljudi sto cudi. Meni su svi prethodni bili prelepi, robusni, onaj alu rep, far, kao transformers. Dizajn 1300 mi se ne dopada, deluje mi previse plasticno (rep i nosac migavaca), far mi je mesavina japan-kina, ali zato se onima koji nikada nisu voleli GS-a dopada. Tako da ce neke kupce potencijalno izgubiti, nove ce dobiti i to je to.
  6. Kada sam ja pre 3 godine menjao auspuh nije postojala sansa da Roberta izmolim da mi ga uradi. 6 meseci sam ga jurio i molio i na kraju digao ruke i kupio Leo Vince Evo II.
  7. Leo Vince Evo 2 - grmi Trenutno nije na motoru, skinut zbog zamene vune.
  8. Slazem se, estetski je mnogo bolje da bude belo. U tom slucaju idi na led, ali neki kvalitetan. Jer ces u suprotnom ludeti od menjanja. Meni je crkavalo naravno kratko svetlo uvek.
  9. Meni pored maglenki iskreno sijalica nije ni trebala. Maglenke bas znace.
  10. Sta god da stavis imaces problem na tehnickom. Imao dam led, morao da skidam. Presao posle na Osram night breaker.
  11. Da, pandur. Klasicno oduzimanje prvenstva. Neka su mu siroki putevi nebeski.
  12. Proveri u 3T Racing iz Balosave. Ne verujem da ima, ali mozda ima ideju gde bu mogai da nadjes ili da ti nabavi. Imas broj na sajtu.
  13. Probaj na ovaj broj. Ako nije menjao, imao je svasta nesto za bmw. +381 64 3926808
  14. Ima ima. Suzuki_GS_500_E_F_1989-2009_Service_Manual.pdf
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja