Jump to content

Moto Zajednica

koresovac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    110
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu koresovac

  • Rođendan 05.07.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Nis
  • Motocikl
    Honda CM125,GPz 550 Uni-trak

Poslednji posetioci profila

2022 profile views

koresovac's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

21

Reputacija u zajednici

  1. Pokusao sam i to, izbacuje da ima problema sa procesiranjem fajla i izbaci me. Kome treba nek ostavi broj ili e-mail pa cu mu poslati.
  2. Imam ga u telefonu kao hex i asm fajlove ali zipovani zajedno pa ne znam kako da ti posaljem posto mi ne da da ovde stavim zip
  3. Kod mene se javljalo na unitraku kad sam sipao gorivo na odredjenoj pumpi, nista na konstantnoj brzini ili blagom ubrzavanju ali kad u prevelikom stepenu prenosa krenem uzbrdo ili hocu da naglo ubrzam onda zazvoni. Posto mi je otac mehanicar objasnio mi ja da moze da bude los benzin, ranije paljenje ili da su ventili zreli za stelovanje. Tako se i pokazalo. Plocice na prvom cilindru su bile lose, promenio sam pumpu gde sipam benzin i izgubilo se. Mada to se culo kao zveckanje a kad mi se odlabavile grane to se cuje kao pucketanje.
  4. Proveri sa nekim vulkanizerom ali licno mislim da bi ti obican tubelles ventil odradio posao.
  5. Pa generalno i jeste poenta da se tebi svidja,zar ne? Salu na stranu, boja super izgleda.
  6. colorrite.com takodje daje kodove boja pa probaj da nadjes po godistu i modelu
  7. Pa ne verujem da ces originalnu boju naci po kodu, ali ako si u nekom vecem gradu,skini neki ofarbani deo, odnesi u specijalizovanu radnju i napravice ti boju po uzorku .
  8. Jos prostije, uzmi unimer i zakaci ga na krajeve termodavaca.Meris otpor.Kako se motor zagreva treba da raste ili opada otpor, zavisi od tipa termodavaca.Ako je tako onda je on ok a pokazivac je ciknuo.Ako se vrednost ne menja ili malo promeni onda je termodavac. Ako ne umes ti,moze da ti izmeri bilo ko, ko zna da koristi unimer.
  9. Ajde da rezervisem sediste i da odem u toku dana do garaze da premerim postojece pa javljam ako nije problem. Po prvoj slici deluje odgovarajuce a po drugoj nisam siguran.
  10. Ufff, kad bi samo znao da je sediste isto kao na mom gpz 550. Neki bilmez mi je iscepao sediste srafcigerom.
  11. Pa kako stvari stoje (stigo klinac, poostren tehnicki, registracija kao da vozim buldozer i da usput skidam asfalt sa puta) moj Unitrak ce ili na prodaju ili nek skapava dok mi ne dokurci i ne oteram ga na otpad
  12. Led migavci vuku mnogo manje struje i nedovoljno da aktiviraju klasican automat za migavce.Imas dve opcije, da se doda otpornik koji ce simulirati klasicnu sijalicu ili da nadjes automat za led migavce.
  13. Nema varnice na svecici a vergla, pun akumulator, podjes redom, proveris lulicu za svecicu, nije, proveris kabl bobina-svecica, nije, proveris bobinu, nije, +12v do bobine, nije, paljenje... Ne bi verovao koliko cesto ljudi imaju probleme zbog labavog konektora, oksidiranog kontakta i slicnih gluposti. Ne hvataj se odma za paljenje, namotaje, rotore, statore....
  14. Ama pusti namotaje na miru, nista ti nisu skrivili. Nadji gde ti je struja do svecice u prekidu
  15. A da izmeris napon akumulatora. Ako okrece anlaser ali sporo vidi prvo to, probaj sa drugim akumulatorom.Kreni od svecice unazad da vidis prvo gde se gubi struja. Ako je do tada lepo radio vrlo je verovatno da negde ima kap dve vode koja te zeza. Kako si izmerio 30+ volti ako ne mozes da ga upalis? Kad budes uspeo da ga upalis proveri napon punjenja na akumulatoru, ako je izmedju 13.8 i 14.4 onda je punjenje dobro i ne diraj nista
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja