Jump to content

Moto Zajednica

Scarface

Članovi
  • Broj tema i poruka

    564
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Contact Methods

  • MSN
    istok001@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Scarface's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Upravo je zasicenost skuterom razlog zbog koga bi menjao motor. Sto se tice offroada , kao sto sam rekao, nisam nikad vozio motor po divljini, pa je to mali problem ( al sam u zivotu radio i ludje stvari bez ikakvog iskustva =) ). Za sada me duze voznje motorom ne interesuju . Planiram da vozikam po gradu (motor je moguce registrovati) ali ne previse jer znam da nikako nije pravljen za to i da su gume nezahvalne. Cisto od tacke A do tacke B , i naravno off. @gavrolini kapiram u potpunosti sta hoces da kazes, i da je upotreba prilicno ogranicena. Vidim da imas exc 300 , jel mozes da mi kazes nesto vise o servisu , i neka tvoja iskustva sto se tice motora ( voznja, potrosnja,pouzdanost ?)
  2. Samo na biciklu Jel imas neki savet ?
  3. POzdrav ljudi ! Nisam bio odavno aktivan na forumu , pa reko da priupitam nesto . Trenutno vozim Gileru Nexus 300, veoma dobar , civilizovan skuter, sa lepom konjazom. Medjutim , u poslednje vreme me sve vise zanimaju kros motori. Iako nikad nisam vozio neki takav cini mi se da bi sa malo vezbe i strpljenja uspeo da savladam voznju istog. Moje pitanje je vezano za jedan oglas na koji sam naleteo. Naime radi se o KTM-u exc 250 f 2008 godiste ( 27radnih sati pise u oglasu). Znam da se radi o jakoj masini koja je veoma zedna i zahtevna za odrzavanje. Mene zanima vase misljenje o konkretnom modelu i misljenja o konkurenciji ? Takodje me zanima da li je odrzavanje agresivne 4t masine (cini mi se da je 4t) bas toliko skupo? Koliko cesto se mora raditi? Da li je moguce sve to odraditi u kucnoj radinosti ili je odlazak u servis neophodan ? Ne planiram nikakve trke niti tako nesto, samo rekreativno oranje ! Predlozi i razlicita misljenja su dobrodosla.
  4. Scarface

    Yamaha YZR-M1 2010

    Tri serijska modela ! ;D
  5. Vidjam te cest iz busa, kada idem u skolu preko Vidikovca, super motor!!!
  6. Do dzadza!!!! Bas mi se svidja!!!!
  7. Sta bre filozofiraju vise...naprvili lep motor, i sada da ga ovako uniste... :-\
  8. Desetka + na kanarevom...imau Vespu!
  9. Danas sam bio u Delti...Svaka cast ,izgleda svetski! :o
  10. Sa skuterom od 150 ccm je definitivno dalja ruta
  11. Daj boze da izbace ovo...!!!
  12. Al ce biti oranja.... =) Prelep motor , svaka cast!
  13. Svaka cast!!! Bas me zanima kako se cuje?
  14. Na dekliju pise BOMBARDER. Jel to Rotax, posto je to firma za atw i motorne sanke? da oni koriste rotax agregate,,,,, Bombardier je kanadski ogranak Rotaxa, koji je inače napravio mašinu za BMW F650 i Apriliu pegaso, koja osim deklova i apriliine ludačke 5v glave, izgledaju potpuno isto. Nesretni motor ima premalo konja za ovakve zajebancije. Izarčiše karbona 100 tona, zbog kurtona > Slazem se...bolje da su metnuli neki Ducatijev motor...ili tako nesto, ovaj Rotax je ..smorrr!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja