Djokic, on 04 December 2011 - 10:43 AM, said:
1.Rutovanje/flesovanje/ubacivanje novog sistema - je jedna te ista stvar?
2.Ovaj CyanogenMod 7 je ustvari verzija Androida sa dodadcima(nesto kao servis pak)?
@Viperalfa,sta mislis u vezi brzine nalazenja satelita,dal' ima veze to sto si klokovao procesor?
Kod mene na G5 to traje od 3-4 min pa navise.
Flehovanje je ubacivanje novog sistema( ROM-a), rotovanje je otkljucavanje samog androida da bi mogao da prebacis neke sistemske programe na mem karticu radi oslobadjanja memorije u samom mobilnom i jos mnogo toga.
CyanogenMod 7 je jedan od najboljih ROM-ova trenutno, kad ga budes ubacio tek onda ces shvatiti sta sve moze da se podesava i kako je to lako, probao sam i MAD ROM v2.3 R3 Extreme App2SD Edition (Final) ali mi se nije svideo nesto jer je zakucavao mnogo, nisam mogao da instaliram nekoliko programa sa android marketa i nema u samom ROM-u mogucnost klokovanja nego mora da se instalira poseban program, a program zahteva rotovan mobilni itd... itd...
Brzina procesora mnogo utice na rad celog sistema i mobilnog telefona, isto kao i sto je slucaj sa racunarom, evo sad sam proveravao sa ukljucenom AGPS podrskom traje 10 sec. a bez nje 45 sec.zakljucavanja satelita.
Pozdrav

Pomoć

Ova tema je zaključana