Jump to content

Moto Zajednica

OBAVEZNO PROCITATI PRE POSTAVLJANJA OGLASA!

Recommended Posts

  • Svrati ponekad, 185 postova
  • Lokacija: Novi beograd
  • Motocikl: XL 1000 V

Zdravo drugari!

Otvaramo podforume za male oglase forumasa, sa namerom da pomognemo svima koji zele kupiti ili prodati nesto svoje drugim forumasima, kao sto smo to i ranije imali na forumu. Razlika je u tome sto se ovde smeju prodavati samo licne stvari, tj oprema i motori koje svi mi posedujemo i vozimo, ali ne ostale stvari koje sluze za preprodaju. Ovim podforumima zelimo omoguciti svima da lakse prodaju svoje stvari drugim forumasima, ali ne i pojedincima i firmama koje se bave prodajom radi ostvarivanja profita. Svi oglasi moraju biti ravnopravni u svakom smislu, a ne da neko ima 15 oglasa koji potisnu pojedinacne oglase drugih forumasa.

Takođe, da bi učestvovali u ovom delu foruma, moramo vas malo upoznati. Zato u postavljanju oglasa i njihovom komentarisanju mogu učestvovati samo forumaši sa 100 ili više korisnih postova.

Da bi ovakav nacin vodjenja malih oglasa na sajtu uspeo, potrebno je da se svi pridrzavamo nekih pravila i uputstava:

1. Zabranjeno je prodavati stvari koje nisu vase.
Zasto? Zato sto time povecavate broj oglasa i negativno uticete na oglase ostalih forumasa koji zele prodati svoju licnu stvar. Svaki oglas koji bude krsio ovo pravilo ce biti obrisan bez upozorenja.

2.Zabranjeno je prodavati, vrsiti zamenu stvari koje nemaju veze sa motorima i moto opremom: automobile, muz.aparate, sporete, pegle, zivotinje itd. Za takve oglase imate podforum 'Razno'.

3.Zabranjen je odlazak u off i suvisni komentari koji blate oglas.
Neprimerene komentare ostavite za sebe ili kontaktirajte oglasivaca na tel.ili PP.

4.Zabranjeno je svakodnevno u oglasu pisati aktuelno,postavljati smajlije i slicne stvari da bi oglas bio na vrhu, a ostali oglasi padali na dno. To nije korektno prema ostalim forumasima koji su okacili svoj oglas. Osvezite svoj oglas promenom cene ili dodajte neku novu sliku ili informaciju o vasem motoru.

5. Zabranjeno je prodavati motore direktno iz uvoza, prodaja stvari koje oglasivac proizvodi u vise primeraka i prodaje, kao i motora, opreme i delova koje oglasivac nudi u vise primeraka.
Ovakvi motori i oprema ce se smatrati kao komercijalna prodaja i bice obrisani od strane urednika.

6. Zabranjena je takozvana "prodaja motora u delove", osim ako se ne radi o lično vašem motoru koji ste vozili ali ste, usled opravdanih razloga, prinuđeni da ga na taj način prodajete.

7. Zabranjeno je u oglas stavljati linkove do oglasa na drugim sajtovima.
Ako vec zelite oglasiti svoj motor ili opremu ovde, ispostujte ovo mesto i potrudite se da navedete sve informacije o oglasu u potpunosti. Svaki oglas koji bude krsio ovo pravilo ce biti obrisan bez upozorenja.

8. Jasno opisite sta zelite kupiti / prodati.
Da bi predmet kupovine / prodaje ostali forumasi jasno shvatili i tako kupoprodaju ucinili mogucom, potrebno je da se potrudite da tu stvar lepo opisete i predstavite.

9. Svaki autor ima pravo da svoju temu zakljuca bilo kad ili da se obrati urednicima da to urade za vas.
Ako ne zelite da ljudi komentarisu vas predmet kupovine / prodaje, temu treba zakljucati.

Svako nepostovanje navedenih pravila bice sankcionisano od strane urednika.

Zelimo vam puno srece u vasoj kupoprodaji! :zdravo:

  • Sviđa mi se 6
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.


  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja