Jump to content

Moto Zajednica

F650

Recommended Posts

  • Vlasnik sajta, 5341 postova
  • Lokacija: Beograd, Srbija
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

BMW F650

 

bmw-F650ST_big.jpg

 

http://en.wikipedia.org/wiki/F650gs

 

Dajte svoj komentar iskljucivo ako ste vozili ili posjedovali ovaj motorcikl. Niposto nikakve komentare u stilu "cuo sam", "rekli su mi" i slicno. Odgovorite na sledeca pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima bice istog trenutka obrisan.

 

1. Godiste motocikla koji ste vozili:

Navesti tacno godiste motocikla koji ste vozili..

 

2. Vrijeme provedeno na motorciklu:

"Posjedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka"

 

3. Sta mi se dopada:

"Odlicne kocnice i dobra zastita od vjetra." ili "Sjajan za duza putovanja, odlican polozaj vozaca, mala potrosnja" ili neko moze napisati i par pasosa ako zeli, tim bolje.

 

4. Sta je moglo biti bolje:

"Prednja kocnica ima lose doziranje i slaba zastita od vjetra" ili nesto slicno u stilu prethodnog pitanja.

 

5. Moj utisak:

Vas mali review. Tu sad moze svasta da se napise, da se detaljnije objasne i opisu stvari iz prethodne dvije stavke i da se jos malo prica o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i moze se dati i neka ocjena i recimo preporuka za kupovinu. Takodje, ovdje bi bilo dobro da onaj ko je proveo vise vremena sa motorm napise na sta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o odrzavanju...

 

 

 

Najlakse vam je da uradite copy-paste sadrzaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vas odgovor:


[b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b]


[b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b]


[b]3. Sta mi se dopada:[/b]


[b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b]


[b]5. Moj utisak:[/b]

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 648 postova
  • Lokacija: Zemun
  • Motocikl: BMW K1300R

1. Godiste motocikla koji ste vozili:

1994.

 

2. Vrijeme provedeno na motorciklu:

Vozim ga oko godinu dana, napravio sam sa njim oko 15000km

 

3. Sta mi se dopada:

Odlicne kocnice, brembo,  zastita od vetra i nije bila bas sjajna, ali porblem sam resio sa vizirom. Dobar za duza putovanja, odlican polozaj vozaca,jako udobno sediste, mala potrosnja negde oko 5l .

 

4. Sta je moglo biti bolje:

Rotax motor je kazu neunistiv, ali na malim obrtajima osecaju se vibracije koje su me u pocetku nervirale. ne znam da li sada jos vibrira, ali ja to vise ne primecujem.

 

5. Moj utisak:

Sve u svemu jako zahvalan motor,lak za voznju, mali potrosac, nisam imao vecih kvarova(crkavala mi je zadnja pozicija i to sam resio VD-om, ocistio kontakte i sada radi vec dva meseca  ;) ) meni je prirastao za srce, sto izgledom, sto pouzdanoscu. Autonomija mu je velika (17l + rezerva), vozio sam sam ga 145km/h, ali mu 100-120 na otvorenom najvise prija! Toliko od mene!

post-5674-12879028932248_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Super specialist, 5932 postova
  • Lokacija: Šumadija
  • Motocikl: Suzuki GSXR600, Kawasaki ZX10R

1. Godiste motocikla koji ste vozili:

1997.

 

2. Vreme provedeno na motociklu:

oko godinu dana, pređenih 9.000 km

 

3. Šta mi se dopada:

Što reče jedan nemac kad je video motor: gutte bremse, gutte bremse! Apsolutno karakteristika broj 1! Zaista koči kao retko koji motor. I samo zadnjom može uspešno da se koči! Okretan je, lako prolazi kroz gužve po gradu. Položaj vozača je dobar, kao i kod svih "enduraša". Rotax agregat! I da ne zaboravim, izgleda 100 puta bolje od bilo kog konkurenta.

 

4. Šta je moglo biti bolje:

Zaštita od vetra, za početak. Ume dobro da duva na autoputu. Takođe, bočna silueta je takva da vetar ume dobro da ga prošeta levo-desno po traci. Nedostatak bilo kakvog indikatora količine goriva u rezervoaru, čak ni lampicu nema. Ne verujem da bi to bilo teško ugraditi, zašto su odustali od toga nemam pojma.

 

5. Moj utisak:

Motor je odličan, lak je za vožnju. Po meni idealan prvi motor. Oprašta početničke greške: loš ulazak u krivinu, kasno kočenje... Nedavno sam ga vozio 140-150 km/h, i OK, ide on, ali nisu te brzine za njega. Pre svega zbog agregata koji tada već stiže do 6000 obrtaja, a crveno mu kreće na nešto iznad 7000. Brzina od 120 km/h je idealna, nije naporno voziti ga, a i sigurno stižete gde ste se zaputili. Takođe, zanimljivo je da nema velikih razlika u ponašanju motora sa prtljagom (top case od 45l i tank torba) i bez njega. Ali sa suvozačem je več drugačije. Njegovih 48 konja to odmah oseti. Iako planiram da promenim motor, ovaj crni primerak F650 će ostati u porodici. Samo će dobiti društvo...

 

QRvrK_hpim0173k.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 69 postova
  • Lokacija: Beograd, Rakovica
  • Motocikl: Suzuki DL VStrom 650 K7

1. Godiste motocikla koji ste vozili:

1998.

 

2. Vreme provedeno na motociklu:

oko 2 godine, pređenih cca 20.000 km

 

3. Šta mi se dopada:

Vrlo je upravljiv, vozac ima dobru preglednost saobracaja i u gradu i van njega. Odlicna linija i izgled. Potrosnja goriva 5-6 litara u zavisnosti od stila voznje i uslova saobracaja. Agregat me je sluzio odlicno. Radio sam mu uobicajene servise (promena ulja, filtera i svecica) i pored toga za 2 godine promenio sam  lamelu, regler, semeringe prednje viljuske, lanac i lancanike i obe gume sto ga po meni cini prilicno pouzdanim i kvalitetnim motorom s obzirom na predjenu kilometrazu i godiste.

Polozaj vozaca je vrlo udoban kako za gradsku voznju tako i za duza putovanja.

 

4. Šta je moglo biti bolje:

Slazem se sa spettacollom i Aky sto se zastite od vetra tice - to je moglo svakako biti bolje ali opet nije nepodnosljivo.

Indikator nivoa goriva nije postavljen ali ima klasicnu slavinu ispod rezervoara i standardnim stucanjem upozorava vozaca da prebaci slavinu na rezervu - mozda bi lampica bila bolja i verovatno su to resili drugacije na novijim modelima.

Napominjem da se ovaj model pravio od 1993 do 2000 godine sa manjim izmenama.

Umesto casovnika moze kod Louisa  da se kupi i montira pokazivac temp. ulja.

Brembo kocnice jesu odlicne mada bi sa duplim prednjim diskom bio sigurno daleko pouzdaniji prilikom kocenja.

 

5. Moj utisak:

Odlican motor, kao sto sam vec napisao vrlo upravljiv, pregledan, sa odlicnim polozajem za vozaca i suvozaca, vrlo praktican u gradskoj voznji a opet sa njim moze da se putuje bilo kuda.

Kod njega brzina nije u prvom planu kao i kod vecine motora tog tipa ali pouzdanost i udobnost jesu.

Nije komplikovan i skup za odrzavanje, ovaj model nema previse elektronike, ima klasican sauh i dupli Mikuno karburator.

Malo vise konjskih snaga ne bi skodilo kada se natovari prtljagom i jos imate suvozaca ali opet ni to nije neka strasna mana.

Ko jos uvek ima neke sumnje u ovaj motor neka pogleda na 

http://www.benkapulko.com/ sta je ova gospodjica sve presla na ovakvom motoru.

 

post-725-12879033701505_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • "Greasy Thumb", 442 postova
  • Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :)
  • Motocikl: F650 ST Furuna

Hteo sam i ranije da dam svoj komentar ali sam imao utisak da nije bas uredu da pisem sa provedenih 100km... sada nakon 6000 i vise... imam isto misljenje kao i sa 100 :)

 

1. Godiste motocikla koji ste vozili:

1997

 

2. Vrijeme provedeno na motorciklu:

6000+ and counting...

 

3. Sta mi se dopada:

Brembo kocnice,prosto neverovatno dobro kocenje.Vrlo zivahan Rotax motor koji se nosi sa mnogo jacim masinama. Kvalitet obrade je na BMW nivou.Pouzdanost je prosto neverovatna jer se zaista retko sta kvari.Upravljivost je neverovatna a kao sto su drugi vec rekli polozaj u kome se sedi zaista olaksava voznju po gradu.Izgled, ono oko cega se svi slazu, jedan od najlepsih motora tog godista i te namene.

 

4. Sta je moglo biti bolje:

Zastita od vetra je najveci i jedini problem kod F650, ali vrlo jednostavnom korekcijom za 30ak eura visim vizirom se i ovaj problem otklanja.Ono sto takodje moze smetati je isti onaj hvaljeni zivahni motor jer zaista zeli i tera da se vozi u visim obrtajima tako da ovo moze smetati samo u pocetku.Kasnije se na sve navikne i ovaj problem se resi kada se motor dobro upozna.Neki se zale na vibracije ali motor manje vibrira nego sto oni pricaju da vibrira.

 

5. Moj utisak:

Kod F650 mislim da je lakse odgovoriti na pitanje sta mi se ne dopada jer su tu samo par sitnica, dok na pitanje sta mi se dopada treba bar ukoricena sveska :).Pre svega, Brembo kocnice, koje neiskusne vozace zaista izvade iz opasnih situacija.Vrlo zivahan Rotax motor koji se do 120 nosi sa mnogo jacim masinama, na 120-140 je konstantan i ne umire,dok je maximalna brzina koju sam probao 160 .Kvalitet obrade je na BMW nivou iako mnogi pricaju da je F650 ustvari Aprilija sa BMW znakom.Na njihovu zalost a nasu srecu to je naravno daleko od istine.Pouzdanost je prosto neverovatna jer se zaista retko sta kvari... ko ne veruje neka pogleda temu u odeljku motori...vrlo malo strana a svi postovi vezani za redovno odrzavanje :)...Upravljivost je neverovatna a kao sto su drugi vec rekli polozaj u kome se sedi zaista olaksava voznju po gradu.Izgled, ono oko cega se svi slazu, jedan od najlepsih motora tog godista i te namene.Silueta koja prosto govori da je neko sedeo za dizajnerskom tablom.Mislim da F650 za razliku od drugih iz klase odgovara i nizim ljudima ( zenama pogotovu :) ) . Rotax kazu da treba odrzavati redovno i ne siliti. Ne vidim da ga bilo ko stedi a svakome ide kao nevreme jer je najbitnije da je motor na putu a ne u garazi :) . Koliko je F650 popularan govore i brojni forumi zaduzeni samo za njega kao i oglasi u kojima ga retko ima.

Ono sto bih ja voleo a ne predstavlja problem je auspuh. Posto je auspuh posebno dizajniran i u skladu sa siluetom, tesko je isti zameniti i staviti neki top a da to ne pokvari sam izgleda motora.

Na kraju razlog zasto sam bas kupio F650. Posto nikada nisam seo na motor a daleko bilo vozio, trazio sam sto ''sigurniji'' motor koji ce me ispraviti ako luda glava negde pretera.Hteo sam neki cruser i samo to, ali citajuci ovaj fenomenalni forum shvatio sam da je za pocetnika putni enduro nesto najbolje. A kad je rec o putnom enduru za pocetnika, F650 je pun pogodak. Evo i dalje se vozikamo ja i moja Furuna i to duze relacije po lepoj nam Srbiji. Spasila me je pada nebrojeno puta tako da sam za ovih 6000 imao samo par zeznutih kocenja ali... za Brembo nista nije zeznuto :)

 

262.jpg

  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 7 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

1. Godiste motocikla koji vozim:

1999

2. Vreme provedeno na motociklu:

Kupio sam ga u maju ove 2010 godine i do 1.oktobra presao 8000 km.

 

3. Šta mi se dopada:

Pre benkice sam vozio skuter piaggio liberty 125 i mislio sam da sa benkom necu moci da se provlacim kroz gradsku guzvu kad ono,odusevljenje,jako lako se vozi kao bicikl :)

 

4. Šta je moglo biti bolje:

jedino malko visi vizir a to vidim kao generalnu manu ovog modela.nikakvih problema za sada nisam imao.

 

5. Moj utisak:

Odlican motor,post-14721-059610300 1292665036_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 8 postova
  • Lokacija: Beograd - Zvezdara
  • Motocikl: Kymco Agility 50(80)cc, BMW F650ST

1. Godiste motocikla koji ste vozili:

1999

 

2. Vrijeme provedeno na motorciklu:

Dve godine i koliko vidim biće ih još

 

3. Sta mi se dopada:

Uglavnom bih se složio sa opisima koje su prethodnici naveli tako da ću verovatno ponoviti dosta već rečenog.

Rotax-ov agregat je zaista fenomenalan i veoma pouzdan. Iz malog broja obrtaja ume da povuče veoma veoma dobro. Vibracije zaista postoje, jer je reč o jednom cilindru, ali se pri normalnoj vožnji to i ne primećuje. Upravljivost je odlična, a položaj vozača i udobnost u vožnji omogućavaju uživanje u dužim putovanjima (od Bara do Beograda sam stigao u jednom cugu, a kad smo stigli imao sam želju da se još vozim ;)). Uz njega sam dobio povišeni vizir tako da problema sa vetrom nisam imao. Što se tiče izgleda moja supruga se u njega zaljubila na prvi pogled i za nju nema lepšeg motora.

Prethodnici su pomenuli da je dobar za put i grad, a ja bih dodao da se može malo sići i sa asfalta (što lično umem često da praktikujem, slika je u prilogu) .

post-12771-0-51456200-1300532858_thumb.jpg

 

 

4. Sta je moglo biti bolje:

Jače kočenje motorom ume da dovede do proklizavanja zadnjeg točka, ovo je naravno posledica jednoclindričnog agregata. Merač goriva ne postoji par puta mi je zaštucao u preticanju i to nije lep osećaj, a slavinicu nije baš najlakše prebaciti na rezervu u vožnji. Jedino što meni smeta na njemu a realno nije mana samog motora je veličina, odgovaralo bi mi da je za pola broja veći jer sam i ja krupan.

 

5. Moj utisak:

Volim ovaj motor, a kao što sam napisao voli ga i moja supruga zbog koje ga najverovatnije nećemo nikada prodati. Možda će mu se pridružiti još neki ali će će ovaj izgleda ostati u porodici :). Sutra bih mogao da sednem na njega i krenem na put oko sveta bez trunke sumnje da će me negde izdati.

post-12771-0-09541500-1300532190_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 640 postova
  • Lokacija: BG
  • Motocikl: BMW R1200GS

1. Godiste motocikla koji ste vozili:

1994. Prva serija proizvodnje

 

2. Vrijeme provedeno na motorciklu:

Od aprila 2011. i jos-uvek je kod mene

 

3. Sta mi se dopada:

Ja sam u principu odusevljen ovim motorom. Veoma je udoban, tako da moze da se vozi 7-8 sati bez da pocne nesto da boli. Sediste je vrhunsko, kao i ogibljenje koje guta sve zivo preko cega predjem. Pokazao mi se veoma sigurnim za voznju. Oprasta greske, a odlicne kocnice dosta pomazu u kriticnim situacijama. Ima snage taman koliko mu treba. Nije preterano divalj za voznju tako da mogu i pocetnici da ga voze, a opet kad se razvrti zna dobro da optereti vrat. Na nizim obrtajima cima i kljuca kao da ce da se ugasi, ali ipak ima snage da izvuce dobro povlacenje. Nema mnogo vibracija, a i ono sto ima ublaze amortieri (gumice) na kormanu, tak oda nema neprijatnog bridenja ruku. Moze lepo da se natovari, a iako oseti kada je full natovaren, opet ima snage da se vozi normalno. POtrosnja fenomenalnih 4-5.5 l/100km kojom sam odusevljen. Iako je sad vec star oko 20godina i presao oko 50k, nije imao ni jedan kvar koji bi mi pokvario putovanje i uzivanje. Samo redovno odrzavanje, po neki deo se zameni preventivno na vreme, i uzitak zagarantovan.

 

4. Sta je moglo biti bolje:

Na prvom mestu kljucanje na malim obrtajima (ispod 2500rpm). Ovo je pojava zbog koje sam mislio da je motor neispravan pre nego sto sma ga kupio. Trebalo je dosta ubedjivanja da bih poverovao da on tako radi. Mislio sam da cu se navici, ali nikad nisam uspeo da prevazidjem to u svojoj glavi i danas dan me nervira.

Dosta je osetljiv na udare vetra, pa zajedno sa njegovom ciklistikom i polozajem sedenja, zna da me preseta po traci.

 

5. Moj utisak:

Kao sto rekoh, odusevljen sam ovim motorom. Dosta je nekako sirov, nemiran, prgav, lepo izgleda, mocan je, a opet vrlo udoban za voznju i prilicno siguran. Jedino to cimanje na nizim obrtajima, ali to su popravili na GS-u pa mi je onda GS delovao nekako pederski :)

 

DSC_0046.jpg

 

DSC_0047.jpg

 

DSC_0052.jpg

  • Haha 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 149 postova
  • Lokacija: Novi Beograd
  • Motocikl: BMW F 650

post-25391-0-68776100-1395942035_thumb.jpg 1. Godiste motocikla koji ste vozili:

1997.

 

2. Vrijeme provedeno na motorciklu:

Od pre desetak dana

 

3. Sta mi se dopada:

Sa trenutno skromnim iskustvom sa ovom masinom,moram priznati da je motor zivotinja! Nekako je sirov ali u isto vreme i predvidljiv i savladiv!

Vuce kao blesav a brembo staje u mestu! Iako ima jedan disk napred koci ko lud!

 

4. Sta je moglo biti bolje:

Vetar koji cepa,nadam se da cu to srediti touring vizirom! Posto sam se spremio unapred na vibro rotax,kako ga zovem,vibracije na nizim obrtajima i nisu neka smetnja,cekam da predjem malo vise pa cu mozda editovati ponesto! ;)

 

5. Moj utisak:

Odusevljen masinom,upravljivoscu i elasticnoscu motora! Kao sto rekoh,brembo je vrh!

Nadam se da ce ostati u kuci duze vreme,naravno da cu obrnuti cajger!!! :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 13 postova
  • Lokacija: Ljubuski
  • Motocikl: Bmw F650St

1. Godiste motocikla koji ste vozili:    1995

 

2. Vrijeme provedeno na motorciklu:    par mjeseci konstantno,a kod brata je 2 godine,pa sam ga povremeno provozao

 

3. Sta mi se dopada:     laka upravljivost,pouzdanost,ljepota,potrosnja,dosta povoljno odrzavanje,opremljenost,kod mene je ta Martin oprema pa su mi dosli crash barovi,nosaci kofera i original koferi,grijaci rucki,poviseni tamni vizir,srednja nogara

 

4. Sta je moglo biti bolje:   zastita od vjetra za noge i premda imam poviseni vizir,jos malko visi vizir

 

5. Moj utisak:   kratko i jasno *mnogo muzike za malo para* ako se pravilno odrzava i kupi dobra jedinka...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • NW, 2593 postova
  • Lokacija: НОВИ САД
  • Motocikl: R 1200 GS

[b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b]
Годиште мотора је 1997 - рестајлинг модел или она серија са избаченим мигавцима. Иначе то је мотор од спектакола из првог поста :) 

[b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b]
Купио сам га у августу 2009. године до данашњег дана му дође негде око 6+ година ;)

[b]3. Sta mi se dopada:[/b]
У суштини све, као прво, мали је потрошач, некада на путу невероватних 4,2 литра и то ме стварно одушевљава. Јако је битно поготово ако правите километражу. Снаге није да нема али му фали, недовољних 38 киловата (ако се не варам). Довољно да обиђеш кад треба и да стиснеш колико треба. Нека да се замислим па ми зафали :) 

Друга ствар је једноставност, све је на дохват руке, карб, свећице, црева, акомулатор, струја..... свтварно све.
Трећа али и најбитнија ствар је  поузданост, није ме још нигде оставио :) а били смо скоро па свуда. Од пехова које сам имао углавно су биле неке глупости, струја, осигурач или мембрана, што се тиче агрегата перфекција! 

Експлатисан у разним условима, киша, снег, сунце, песак, блато......

 

[b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b]
Заштита од ветра је баш лоша, поготово за мене који сам 197цм, и представља ми проблем при великим брзинама. 

Друга ствар су вибрације, нешто од геџета што сам набацио на мотор се распало од вибрација :( (аларм, неки прекидачи)

[b]5. Moj utisak:[/b]

Мотор заувек :) 

 

CAM00611-f4c7b0.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 6 postova
  • Lokacija: Beograd-Nis
  • Motocikl: Bmw f650st

Godiste motocikla koji ste vozili:1998[

 

b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 3 sezone, 15000km

 

3. Sta mi se dopada:Izled, upravljivost, udobnost, vozi se kao bicikla, kocnice odlicne, menjac, potrosnja, pouzdanost, ma sve :)

 

 

Sta je moglo biti bolje: samo zastita od vetra,mada sam to resio aftermarket povisenim vizirom

 

5. Moj utisak: za taj novac fenomenalan motor, sa kojim sam isao na putovanja i po 700km po danu, dovoljno snage(za pocetnika), za ulazak u svet ozbiljnih motora odlican:takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 7 postova
  • Lokacija: Arandjelovac - Brezovac pod Vencacom
  • Motocikl: F650 BMW
1. Godiste motocikla koji ste vozili:
1995 

2. Vreme provedeno na motorciklu:
2000km 

3. Sta mi se dopada:
Old skul izgled, lako se vozi, dobro koci, meni sasvim privatljivo ubrzava.


4. Sta je moglo biti bolje:
Klasika vizir, nestabilan je na vecim brzinama. 


5. Moj utisak:
Meni je super motoric, doduse nekako nista me u zivotu ne drzi dugo tako da cu ga rado zameniti ako neko bude hteo, bilo za motor bilo za pare.
Promenio član mladji referent grof

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 24 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: BMW F650 Funduro

1. Godiste motocikla koji ste vozili:

1995.

 

2. Vrijeme provedeno na motorciklu:

5 meseci

 

3. Sta mi se dopada:

Jako lep, upravljiv, ekonomičan, izdržljiv, jednostavan za održavanje, pouzdan, ima snage za autoput, nisko sedište pa se lako šeta po off-u, velika podrška zaljubljenika u ovaj model.

 

4. Sta je moglo biti bolje:

Klasika, zaštita od vetra sa fabričkim vizirom na brzinama 100+

 

5. Moj utisak:

Sjajan motor za sve koji žele motor koji može sve. Samo pozitivna iskustva sa ovim motorom. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja