Jump to content

Moto Zajednica

Фотке са незваничног зимског дружења чланова Макси Скутер Клуба Србија

Recommended Posts

  • BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova
  • Lokacija: kragujevac
  • Motocikl: Burgman 400 2007

Evo malo i mog zapazanja kao nekog ko se trudio da bude neutralan i u okvirima MSC-a.

 

Bejah sasvim lepo i uljudno pozvan telefonom da se okupimo u kafanici na Dorcolu. Naravno prihvatam poziv...

 

Nisam bio, niti mi je receno da idem na okupljanje "макси скутер клуба Србија" drugacijeg od dosadasnjeg, latinicnog, cirilicnog, svi smo bili isti, poznati, drugari, celina...

 

Bio sam sa MSC drugarima(kojim god pismom ispisano)!!! Bar ja tako mislim! A ko je voljan nek se svadja polemise i deli kako god oce!!!

 

Na zidu je bila zastava.. sa amblemom... kakvim god... smatram ga svojim, bjb-ovim, msc-ovim... odakle je i potekao!

 

Vise ne znam ni sam ko je gde i dokle vise ovi i oni...

Hvala bogu da se javi neko ko je bio...

  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 605 postova
  • Lokacija: Dorćol

Видим, најзад сте успели да "нахватате" неког, која смо ми "преварили" и звали га под лажним контекстом. Само ја не видох у Арсином посту нигде, да је позван на "отварање кафане", као што овде тврде Теоретичари завере, већ на дружење. На застави, која је била на зиду пише "Макси Скутер Клуб Србија", то је исти натпис, који се налази на амблему клуба.....тако да тешко да је могао да помисли да је позван на састанак Пчелара или тако нешто.

 

На оркестриране личне прозивке, посебно од људи, чији је недостатак професионалног интегритета свима добро познат, нећу ни да се осврћем. Не желим да неко због мене остане без посла.

 

 

Ја разумем нервозу и бес појединаца, што има је разбијена аура "ексклузивитета" и што су видели, да се не ради о "шачици", већ о великом броју људи, који апсолутно поштују неке њима драге људе и вредности. Ми постојимо, бићемо овде и другде активни онолико и на начин,који нама одговара. Лепо вам јуче рече Црни, "да нећемо вас да питамо за одобрење" :lol:

 

 

@Арса

 

Арсо, ако сматраш да смо те на превару довели на нешто, на шта ниси хтео да дођеш, ја ти се овим извињавам. Ето, опрао си се пред другарима, ниси "издајник". Не знам само шта си помислио, када си ушао у ресторан, видео све оне људе, да ли је то можда окупљање Филателиста.... што ми одмах ниси приговорио за назив теме, него сад, после два дана.... али нека, на твоју душу.

 

На крају би још једном рекао, да Макси Скутер Клуб Србија постоји, свиђало се то неком или не. Што пре се неки појединци навикну на ту чињеницу, биће пуно задовољнији са својим животом.

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 335 postova
  • Lokacija: Indjija
  • Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9

Evo malo off-a

 

Ja imam da izjavim da ste svi vi moji drugari (i Marinini ) podjednako i mi Vas sve podjednako volemo...

 

Gde god budemo pozvani ikada odazvacemo se naravno sa zadovoljstvom u koliko budemo u mogucnosti...

 

Hvala

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Ne silazi, 8859 postova
  • Lokacija: Beograd - M.M.Lug
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Auuu jbt Rumba pa ja ne verujem sta ti sve pises, aj sto pises vise-manje, nego poceo si da pretis 1lud.gif

 

Formiraj ti sta god mislis da treba, kako treba po svojoj reziji...... al brate mili ostavi nas na miru, ne podbadaj na takve nacine.

  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 605 postova
  • Lokacija: Dorćol

@Satelis

 

Дарко, нисам ја у теми са фотографијама дружења, на којем си ти био, прозивао тебе, него ти мене. Према томе, не знам ко кога треба да остави на миру.

 

Не претим ти. Само не дозвољавам да се представљаш као "морална громада", пошто то сигурно ниси.

 

Наравно да ће моји истомишљеници и ја радити шта ми мислимо да треба. Ако вам приказ тога овде смета, немојте да гледате. Врло једноставно.

  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • BJB Maxi Scooter Club, 1509 postova
  • Lokacija: Novi Beograd
  • Motocikl: Versys buljavi

Dragi i poštovani Rumba,

kao što bi rekli u onom crtanom filmu : "Grešiš, ovaj silno grešiš sinak", a evo i zašto.

Meni prvom ne smeta postajenje Maxi skuter kluba Srbija i navikoh sa na njega vrlo lako.

Smeta mi što se ne odvojite baš kao što ste rekli.

Napravite temu na forumu, objavite statut, pravilnik (ili kako već to zovete) uslove pod kojim želite da vam se novi judi priključe, (da li postoji članarina, uslovi oblačenje zbog pripadnosti klubu ....)

Organizacionu strukturu, ako je imate, obeležja.

Objavite da li postoje uslovi za nacionalnu pripadnost vašem klubu, tj. da li su dobrodošli i državljani drugih ex. republika ili samo domaći. (ili strani državljani što da ne).

 

Ako ste već rekli da ne želite da ličite na "naš klub" i hoćete da se izdvojite onda budite malo orginalniji.

  • Podržavam 15

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 605 postova
  • Lokacija: Dorćol

Поштовани Ђуро,

 

ти и теби слични имате у вашем размишљању једну погрешну, овај, силно погрешну премису. А то је да сте "ви" клуб, а "ми" нисмо. На суботњем дружењу, које некима овде видим страшно смета, то се јасно показало. Пошто сам ја у овом клубу активан већ неколико година, не сећам се те скупштине, на којем је дефинисано било шта, у вези клуба. Једина ствар, која је у клубу до сада дефинисана, је амблем. То је, уколико се сећаш, била моја иницијатива и реализација, уз помоћ Алексанта. И ако погледаш на амблем, на њему пише "Макси Скутер Клуб Србија". Ја стварно не знам, ко се овде одваја? Очигледно вама више тај назив не прија, можда вам смета оно Србија, упс, пардон, "Serbia"? Па ако вам не одговара, направите лепо ваш амблем, вашу заставу, ваше привеске, ваш идентитет!

 

А што се ти то распитујеш за услове приступања неком клубу? Желиш да се прикључиш негде? Имаш становите зебње, да ти, као становник општине Нови Београд ниси подобан? Ма јеси Ђурице, без бриге, ти си и без прслука, кожних хлачица, доказа о пореклу итд. потенцијалан кандидат. :D

 

И да ти кажем на крају, мало је већ досадно, прво Матори, па Сателис, па ти..... не знам, мислим да сам ја јасно навео да не желим да вас убеђујем у ишта. Дискусија у теми о реорганизацији клуба је све показала. Мислим да губимо време. Нећемо ми једни друге убедити у нешто, што је ономе другом потпуно страно. Али ће неки људи морати да једноставно истрпе чињеницу постојања једне групе људи, која се њима не свића.

 

У том смислу, остај ми здраво Ђурице и рукољуб госпођи!

  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • BJB Maxi Scooter Club, 5600 postova
  • Lokacija: Žabalj-NS
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / CF Moto 450 MT-u dolasku

@ Rumba:

 

U onoj "reformatorskoj" temi najavili ste da se "pojavljuju organizacioni problemi" i da ste u razgovoru sa većino članstva došli do zaključka da priču treba podići "na viši nivo". U istoj temi se ispostavili da za tu priču je zainteresovano svega par ljudi. Rekao si i sledeće: Група људи, у чије име сам ја говорио ће наставити свој пут, за који мислимо да је исправан. i onda ste napravili ovo druženjena kojem sam vam odao priznanje ako je ljudima rečeno o čemu se radi i u čemu daju doprinos, samo nedelju dana pre najavljenog Zimskog druženja:

 

hvala Urednice Alexanto na lepim zeljama i mi vama zelimo lep provod u Zablju.[/size][/font][/color]

 

Nema na čemu. Ako ste ljudima objasnili da je to zimsko druženje Mакси Скутер Клуба Србија i oni to prihvatili kao takvo ja još jednom ponavljam svoje čestitke na pristupu i ozbiljnosti organizacije :takoje: Mogu da zamerim izvesno plagijatorstvo zbog korišćenja imena koje simbolizuje zajednicu ljubitelja maksiskutera na BJBikers ali to pripisujem kućnom vaspitanju i nedostatku kreativnosti da se sa novim imenom predstavite...

 

Još jednom sa gore opisanim: respect ili поштовање od mene :care:

 

Prosto, kad već postojite a ne valja vam ovo čemu ste se priključili i bili prihvaćeni najljudskije, a ne želite više išta sa tom pričom da imate (brišete prijatelje po fejsu, nazivate neke ljude smećem - jel tako Srki?) zar nije logično da se "separatišete" javno i konkretno, nabacite sebi novo ime a ne koristite već postojeće samo ispisano ćirilicom i sa dodatkom Srbija (ne iz Japana smo...) Ima toliko opcija: Максискутераши Србије, Српски Клуб љубитеља максискутера, Максискутераши, Љубитељи максискутера itd... Prosto nazivom se distancirate od ranije priče i postanete prepoznatljivi...

 

E, problem je što vam treba prostor za promociju a to je najbolje i nejefikasnije u ovom delu BJB Foruma tako što ćete delovati kao neodređena grupa i terati kontru priči koja već postoji i time pokazivati svoju veličinu (ona priča o čuvenoj većini i razgovoru sa silnim članovima...) a kad se neko pobuni jer smatra da je na neki način izmanipulisan (matori u onoj temi, Panta i Arsa u ovoj) vi sve okrećete kao napade na vas i nekakvo silno ugrožavanje "vaše ekipe"... Prosto, definišite se više: ko ste i šta ste, koliko vas ima koje stara priče ne zanima (osim nekih drugara iz nje) i brendirajte se pobogu sa novim imenom :takoje:

 

Nije to tako teško :neznam: I da PRETNJE zajeb'te, nema im mesta na ovim stranicama i nikad neće biti :zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 605 postova
  • Lokacija: Dorćol

@Алексанто

 

Ти баш не желиш да прочиташ моје постове.Хајде још једном, за утврђивање градива:

 

 

 

Ти и теби слични имате у вашем размишљању једну погрешну, овај, силно погрешну премису. А то је да сте "ви" клуб, а "ми" нисмо. На суботњем дружењу, које некима овде видим страшно смета, то се јасно показало. Пошто сам ја у овом клубу активан већ неколико година, не сећам се те скупштине, на којем је дефинисано било шта, у вези клуба. Једина ствар, која је у клубу до сада дефинисана, је амблем. То је, уколико се сећаш, била моја иницијатива и реализација, уз помоћ Алексанта. И ако погледаш на амблем, на њему пише "Макси Скутер Клуб Србија". Ја стварно не знам, ко се овде одваја? Очигледно вама више тај назив не прија, можда вам смета оно Србија, упс, пардон, "Serbia"? Па ако вам не одговара, направите лепо ваш амблем, вашу заставу, ваше привеске, ваш идентитет!

 

Према томе, ту је све јасно наведено. Не сећам да си ти мене (а Бога ми и било кога другог) у нешто "примао", твојом милошћу, људски или не. Постојао је отворен позив да се људи прикључују и то су радили. Ја стварно не знам на какво се ти право "примања" позиваш. Сматрам да сам у годинама учешћа у активностима клуба дао довољно доприноса, да имам права да укажем на проблеме и предложим начин решења. То што ми то неко оспорава, ме ич не занима. Што си ти то схватио атаком на своју личност, мени је жао.

 

Што се тиче "бројчаног стања", да ли ти то желиш да мериш ко је са ким и колико људи седи где и са ким? Чудан је тај притисак на људе, који су били на суботњем дружењу, те прозивке за издају, подпадање под Штоколмски синдром итд. Оно што сам већ рекао Матором (само не знам чиме је он изманипулисан, нико га није звао на ништа) кажем и теби. Не можеш никога искључити одавде, ко поштује форумска правила. Свако је властан да постује, као што је Црни то лепо навео.

 

А што се Арсе тиче, хајде да прихватимо његову изјаву да је "заведен". О.К. Има нас један мање. Ако наставите са "обрадом", ревидираће сигурно још понеко. :takoje:

 

Не знам о којим претњама говориш? Можда би требао у том правилилнику да погледаш одредбе под "вређање чланова форума", па да мало санкционишеш постове својих истомишљеника. И сад само немој да се позиваш на твоје расправе са другим људима, пошто оне овде нису предмет дискусије.

 

Углавном, ја стварно не мислим да наша расправа може да да неки резултат. Али буди сигуран да ти и твоји истомишљеници нећете успети да протерате некога са овог форума. Мораћете да научите да толеришете. Ви сте увек били толерантни, зар не?

 

У том духу, остај ми здраво.

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • BJB Maxi Scooter Club, 5600 postova
  • Lokacija: Žabalj-NS
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / CF Moto 450 MT-u dolasku

Znači, ovo što ti i laki pričate, već stvarno nema veze sa životom i očigledno da bilo koja dalja diskusija odavno nema smisla i može se terati unadogled... Obratiće vam se više instance Foruma...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Lord Sidious Tamni, 4841 postova

...

Ја разумем нервозу и бес појединаца, што има је разбијена аура "ексклузивитета" и што су видели, да се не ради о "шачици", већ о великом броју људи, који апсолутно поштују неке њима драге људе и вредности. Ми постојимо, бићемо овде и другде активни онолико и на начин,који нама одговара. Лепо вам јуче рече Црни, "да нећемо вас да питамо за одобрење" :lol:

...

 

Kako to izgleda za oko sa strane:

Radi se o velikom broju ljudi koji apsolutno postuju neke vrijednosti? :stabre:

Pa svi ljudi na planeti postuju "neke" vrijednosti, a posebno "njima drage". Demagogija.

 

Kolika je ta "sacica"? Da li je u njoj manje ili vise ljudi od "pojedinaca" koji su u "staroj prici"?

Brojcano stanje stvarno jeste nebitno u ovoj polemici, ali stvar postaje bizarna ako je vas manje.

  • Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Ne silazi, 8859 postova
  • Lokacija: Beograd - M.M.Lug
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

....... ти и теби слични имате у вашем размишљању једну погрешну, овај, силно погрешну премису.

 

Пошто сам ја у овом клубу активан већ неколико година, не сећам се те скупштине, на којем је дефинисано било шта, у вези клуба.

 

Rumba vidis kako si lepo napisao kako je bilo nekada, kako si pristupio druzini-voznjama MSC-a, bez ikakvih pravila, skupstina, blagajne, redarstvo i ostalih gluposti koje bi sada da uvedes, podignes na Visi nivo...... daj stvarno batali tu pricu na ovim stranicama.

  • Podržavam 14

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 605 postova
  • Lokacija: Dorćol

....... ти и теби слични имате у вашем размишљању једну погрешну, овај, силно погрешну премису.

 

Пошто сам ја у овом клубу активан већ неколико година, не сећам се те скупштине, на којем је дефинисано било шта, у вези клуба.

 

Rumba vidis kako si lepo napisao kako je bilo nekada, kako si pristupio druzini-voznjama MSC-a, bez ikakvih pravila, skupstina, blagajne, redarstvo i ostalih gluposti koje bi sada da uvedes, podignes na Visi nivo...... daj stvarno batali tu pricu na ovim stranicama.

 

Дарко, ти би опет да одређујеш, шта ће да се пише на овим страницама? Стварно бре, не смарај више са тиме. На крају крајева, имаш јаку везу са Администратором, можда вам је једини начин да ме ућуткате, да ме банујете. Мислим да ће те и то урадити.

 

Ја теби не браним да се ти вратиш у та твоја "добра, стара времена". Вози се и дружи се са ким хоћеш, нико ти не брани. Као што ћу се ја дружити и возити са ким ја хоћу. И то је решење проблема. Живи и пусти друге да живе.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Vlasnik sajta, 5340 postova
  • Lokacija: Beograd, Srbija
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

E pa, društvo, vreme je da neko stavi tačku na ovu diskusiju, da ne kažem provokaciju. Pošto sam vlasnik sajta, meni prirodno pripada ta "čast".

 

Pre svega, da vam kažem moje viđenje ovog dela sajta i zajednice koja postoji već punih 10 godina. Alexanto je sa vama izgradio fenomenalnu družinu ljudi koji dele sličnu emociju i ideju promocije skutera kao potpuno ravnopravnog dvotočkaša u moto svetu Srbije, uz sve ono lepo što prati dobronamerne i pozitivne ljude - druženje, zajedničke vožnje i putovanja, učestvovanje u humanitarnim akcijama. :care:

 

Alexanto ima moje potpuno poverenje i ovlašćenje da oblikuje ovaj deo foruma na način na koji to on smatra za dobrim jer je to nebrojeno puta dokazao. Vidim da odlično reaguje na sve inicijative koje dolaze od vas i prosto je pravi skromni vođa koji ispred svojih uvek stavlja interes zajednice. Iskreno sam ponosan što je on sa nama na forumu i što ima volje i entuzijazma da vodi ovaj deo naše zajednice. :takoje:

 

Što se ovih dešavanja tiče, mislim da je očigledno da jedan broj forumaša svesno radi protiv zajednice koja dobro funkcioniše. Dovoljno imam iskustva na osnovu ovih 10 godina funkcionisanja foruma da to vidim i bez dokaza koji su poprilično očigledni - npr pretenciozni naziv ove teme, kad svi znaju da postoji zvanično zimsko maksi skuter okupljanje. To je nedopustivo ponašanje i nikakvo skrivanje iza pravila foruma tu ne pomaže. :jok:

 

NIKO nema pravo da uništava nešto što pozitivno i kvalitetno funkcioniše već godinama, ma koji da mu je razlog. Zato ovu temu zaključavam, a sa Alexantom i uredništvom ću razgovarati o merama protiv onih koji su vinovnici ove besmislene krize. >:(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.


  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja